Trailer

Nahuel og den magiske bog

Germán Acuña Delgadillo / Chile
Nahuels verden er fyldt med skrigende måger, lyden af skibenes tuden og lugten af fisk. Men selvom hans far er fisker og hans hjem er ved vandet, er Nahuel bange for havet. Han er ikke en del af det, som er selve livet for hans far. Men så finder Nahuel den magiske bog Levisterio i et forladt hus, som vogtes af en gammel mand med en magisk stok. Bogen indeholder en eliksir, som får Nahuels frygt for havet til at forsvinde. Men bogen kan selvfølgelig meget mere end det, og det ved den onde troldmand Kalku, som sender sine sorte fugle afsted for at få fingrene i bogen og Nahuel. Et charmerende og smukt animeret eventyr med masser af magi og en rigtig dejligt fæl troldmand.

Skoleprogram - info til lærere

Klassetrin: Indskoling & Mellemtrin
Emne: Eventyr

Se undervisningsmaterialer

Undervisningsmateriale

BUSTER tilbyder en række gratis undervisningsmaterialer, som I kan bruge i forbindelse med jeres filmvisning. Materialet handler ikke om den enkelte film, I skal se, men lægger op til et tematisk eller fagligt forløb, som I kan integrere filmoplevelsen i. Tænk det som et fagligt eller tematisk sæt briller, som I sammen ser filmen igennem og som giver jer nogle særlige opmærksomhedspunkter for biografoplevelsen. Nedenstående materialer er anbefalet til denne film: Nahuel og den magiske bog

Eventyrets byggesten

Undervisningsmateriale

Lær eventyrets basale regler at kende gennem sjove og kreative øvelser, der sætter hele klassen i gang med at fortælle og finde på. Før visningen arbejder I med eventyrets karakterer og grundstruktur (hjemme-ude-hjem), og efter visningen samler I op med en sanseøvelse, genkendelse af genretræk og morale samt en anmeldelse. Vi anbefaler både dette materiale til film, der kan kategoriseres som klassiske eventyr og film som trækker på (eller måske endda bryder med) de basale genretræk for eventyret.

Log ind

Opret bruger

Opret en gratis profil for at få adgang til at købe billetter til skoleprogrammet, samt have mulighed for at kunne lave dine egen udvælgelse af favoritfilm.