Nahuel og den magiske bog

Instruktør: Germán Acuña Delgadillo,
År: 2020
Varighed: 99 min.

Tags

Et charmerende, smukt animeret eventyr om drengen Nahuel, der vokser op ved havet og floden. Hans far er fisker og Nahuels verden er fyldt med lyden af skibenes tuden, skrigende måger og lugten af fisk. Men Nahuel er bange for havet, så hvad skal han nu gøre? Han finder en magisk bog Levisterio i et forladt hus, som vogtes af en gammel mand med en magisk stok. Bogen indeholder en eliksir, som får Nahuels frygt for havet til at forsvinde. Men bogen kan meget mere end det, så den onde troldmand Kalku sender sine sorte fugle afsted for at få fingrene i bogen og Nahuel. En rigtig eventyrfilm med massere af magi og en fæl warlock.

EVENT: BUSTER er meget mere end film. Sammen med hver filmvisning er der et live-arrangement på cirka 15 minutter, som passer præcis til jer. På BUSTER ser vi det som en af vores fornemste opgaver at introducere børne- og ungdoms publikummet til biograf rummets magi, men også til viden om det filmhistoriske rum og at give dem erfaringer med store kulturoplevelser i det fællesskab, som en filmvisning i biografen er. Vi lover jer en ganske særlig BUSTERs live oplevelse, lige inden filmvisningen begynder.

Dato:

7. oktober

Tidspunkt:

9:30 - 11:24

Sted / biograf

Grand Teatret
Mikkel Bryggers Gade 8
København K, 1460 Danmark

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billet: Nahuel and den magiske bog (07/10/21)
DKK 17,00
326 ledige billetter

Andre visninger

07/10/2021 - 09:30

Klassetrin:
Indskoling, Mellemtrin

Fag: dansk

Sprog: Spansk

Land(e): Brasilien, Chile

Tema

Når du køber billetter til den her film, får du også undervisningsmateriale. Læs mere herunder.

TIPS TIL LÆRERNE:
Med BUSTERs materiale kan eleverne lære om eventyrgenren med udgangspunkt i film.

UNDERVISNINGSMATERIALE:
Eventyret er en af vores helt grundlæggende fortælleformer som binder os sammen fra generation til generation. Men hvordan ser eventyret ud i dag? Og hvordan ser det ud, når det tager et spring ind i filmens verden? Vi har udvalgt en række sprudlende, sære og sanserige eventyr anno 2021. Som genren gør bedst, tematiserer filmene vigtige temaer som ‘godhed’ og ‘ondskab’, ‘venskab’ og ‘anderledeshed’. Samtidig giver udgør de gode og enkle eksempler til at lære om karakterer, handlingsforløb og forskellige modaliteter. De fantasifulde plots og farverige fortællinger lægger op til selv at prøve kræfter med fortællekunsten i klassen – og netop det kan I med vores tilknyttede undervisningsforløb, hvor vi skruer op for kreativt arbejde med eventyrets byggesten.

Her kan du se en video om vores undervisningsmateriale til filmpakken EVENTYR.

Når du køber billetter til filmen, modtager du automatisk undervisningsmaterialet, lærervejledning og adgang til alle undervisningsvideoerne på din ordrebekræftelse.

Lignende film