Trailer

Mus og Ræv i den Syvende Himmel

Denisa Grimmová & Jan Bubenicek / Tjekkiet, Frankrig, Polen & Slovakiet
Efter et uheld vågner en livlig lille Mus pludselig op i dyrehimlen. Her møder hun den mere forsigtige og sky Ræv, som Mus helt bestemt mener at have set før… men hvor? Aha! Det var Ræv, der jagtede Mus ud på vejen nede på Jorden, og det er hans skyld, at de begge er endt her! Af naturlige årsager kunne de aldrig blive venner nede på Jorden, men i dyrehimlen er sagen en helt anden: Her kan dyr nemlig ikke længere spise hinanden, og de er befriet fra deres naturlige instinkter. Det er meget heldigt, for Mus og Ræv bliver nemlig nødt til at samarbejde for at få succes på deres rejse gennem den mærkelige nye verden.

Skoleprogram - info til lærere

Fag: dansk & kristendom
Emne: Eventyr
Tema: Kærlighed til naturen

Se undervisningsmaterialer

Undervisningsmateriale

BUSTER tilbyder en række gratis undervisningsmaterialer, som I kan bruge i forbindelse med jeres filmvisning. Materialet handler ikke om den enkelte film, I skal se, men lægger op til et tematisk eller fagligt forløb, som I kan integrere filmoplevelsen i. Tænk det som et fagligt eller tematisk sæt briller, som I sammen ser filmen igennem og som giver jer nogle særlige opmærksomhedspunkter for biografoplevelsen. Nedenstående materialer er anbefalet til denne film: Mus og Ræv i den Syvende Himmel

Dubbing: Lær at dubbe en film!

Undervisningsmateriale

Denne film er 'dubbet' med dansk tale. Dubbing er en disciplin indenfor film, hvor stemmer og dialog udskiftes med stemmer på andre sprog end det originale. Dubbing består af en række sjove processer, som passer til fagene Engelsk, Dansk, Medier og IT. I materialet her arbejder I med kortfilmen Flap Crashers. I skal starte med at oversætte filmens dialog-liste fra engelsk. Derefter skal I caste stemmer. I arbejder også med kortfilmens originale manuskript, som vi har lånt af The Animation Workshop og filmens instruktør John Mallett, derefter skal I øve dialogen og forsøge jer med at live-dubbe. Når I først har arbejdet med dubbing, vil I opleve dubbede film og tv-serier på en helt anden måde.

Log ind

Opret bruger

Opret en gratis profil for at få adgang til at købe billetter til skoleprogrammet, samt have mulighed for at kunne lave dine egen udvælgelse af favoritfilm.