Mission Ulja Funk

Instruktør: Barbara Kronenberg
År: 2021
Varighed: 91 min.

Tags

Den bedste familie tur ever! 12 årige Ulja overtaler sin 14 årige ven Henk, på en roadtrip fra Tyskland over Polen til en lille by Patzschurk, Hviderusland, hvor asteroiden VR-24-17-20 vil ramme jorden om få dage. De to venner “låner” en ligvogn og ender med at have Uljas bedstemor med i bilen – en bedstemor der hader naturvidenskab men elsker Gud. Den lille frikirke Lemheim, anført af den ondskabsfulde naturvidenskabs-hader Pastor Brotz følger efter de to venner i kirkens gamle bus. Det udvikler sig til en actionfyldt roadtrip gennem et Europæisk landskab, der strækker sig tværs over Tyskland, via Polen til Patzschurk. Instruktøren Barbara Kronenberg har lavet en kærlig og festlig komedie om mirakler, videnskab og fællesskaber med masser af hjerte, falsk overskæg og fællessang.

EVENT: BUSTER er meget mere end film. Sammen med hver filmvisning er der et live-arrangement på cirka 15 minutter, som passer præcis til jer. På BUSTER ser vi det som en af vores fornemste opgaver at introducere børne- og ungdoms publikummet til biograf rummets magi, men også til viden om det filmhistoriske rum og at give dem erfaringer med store kulturoplevelser i det fællesskab, som en filmvisning i biografen er. Vi lover jer en ganske særlig BUSTERs live oplevelse, lige inden filmvisningen begynder.

Date:

30. September 2021

Time:

10:30 - 12:16

Venue

Empire Bio
Guldbergsgade 29F
København N, 2200 Danmark

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Andre visninger

08/10/2021 - 09:30

Tema

Når du køber billetter til den her film, får du også undervisningsmateriale. Læs mere herunder.

TIPS TIL LÆRERNE:
Med BUSTERs materiale kan eleverne lære om eventyrgenren med udgangspunkt i film.

UNDERVISNINGSMATERIALE:
Eventyret er en af vores helt grundlæggende fortælleformer som binder os sammen fra generation til generation. Men hvordan ser eventyret ud i dag? Og hvordan ser det ud, når det tager et spring ind i filmens verden? Vi har udvalgt en række sprudlende, sære og sanserige eventyr anno 2021. Som genren gør bedst, tematiserer filmene vigtige temaer som ‘godhed’ og ‘ondskab’, ‘venskab’ og ‘anderledeshed’. Samtidig giver udgør de gode og enkle eksempler til at lære om karakterer, handlingsforløb og forskellige modaliteter. De fantasifulde plots og farverige fortællinger lægger op til selv at prøve kræfter med fortællekunsten i klassen – og netop det kan I med vores tilknyttede undervisningsforløb, hvor vi skruer op for kreativt arbejde med eventyrets byggesten.

Her kan du se en video om vores undervisningsmateriale til filmpakken EVENTYR.

Når du køber billetter til filmen, modtager du automatisk undervisningsmaterialet, lærervejledning og adgang til alle undervisningsvideoerne på din ordrebekræftelse.

TIPS TIL LÆRERNE:
Med BUSTERs materiale kan eleverne lære om tysk sprog og kultur med udgangspunkt i film.

UNDERVISNINGSMATERIALE:
Buster har samlet en række skønne film fra Tyskland med gode historier om det tyske samfund eller fra den store tyske historie. Der er film til både mellemtrin og udskolingen. Tag tysk klassen med ind og oplev nogle af de stærkeste og nyeste tyske film til børn og unge. Filmene er fantastiske indgangsvinkler til at eleverne kan blive mere fortrolige med det tyske sprog, men bestemt også med nogle af de største nedslagspunkter i den altid fascinerende tyske historie.

Her kan du se en video om vores undervisningsmateriale til filmpakken TYSK.

Når du køber billetter til filmen, modtager du automatisk undervisningsmaterialet, lærervejledning og adgang til alle undervisningsvideoerne på din ordrebekræftelse.