Dato, tidspunkt & sted

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Lyt til havets moder + En los i byen + City no. 13

Instruktør: Rikke Hallund + Nina Bisiarina + Salad Hilowle
Original titel: Listen to the mother of the sea, 2019 + Un lynx dans la ville / A Lynx In The Town, 2019, + Stad nr 13, 2020
Varighed: 11 min. + 7 min. + 9 min. + 15 min. Mere end Film i biografen

LYT TIL HAVETS MODER
Animationsfilm inspireret af et klassisk grønlandske sagn, som fortæller historien om havets mor der samler alle grønlands dyr i sit hår på havets bund. Filmen fortæller om grønlands dyr og om menneskets plads i naturen blandt alle de andre levende væsner.

Filmen er instrueret af den danske animationsinstruktør Rikke Hallund, som har lavet filmen sammen med børn fra verdens nordligste børnehjem i Uummannaq i Grønland. Prøv at lokalisere børnehjemmet på Google maps. Det er virkelig langt væk.
Samskabelse med børn fra Grønland.

Afspil trailer LYT TIL HAVETS MODER

Bemærk filmen har ingen dialog, men sange på grønlandsk.

EN LOS I BYEN
Følg med en nysgerrig los fra den vilde natur og ind i en grå og mærkelig storby i denne lille charmerende fortælling om at gå på eventyr, undersøge verden og vende hjem igen.

Den schweizisk-franske animationsfilm om den plettede Lynx, der tiltrækkes af storbyens glimtende lys, er instrueret af Nina Bisiarina. Bisiarina leger med mange elementer i den fine fortælling, så man som publikum konstant overraskes, bevæges, håber og lever med i den venlige Lynx’s oplevelser.

Afspil trailer EN LOS I BYEN

Bemærk filmen har ingen dialog.

CITY NO.13
En dreng bliver klippet og besøger det omrejsende Tivoli, en rumraket styrter på jorden, men ingen ved, hvor på kloden, den vil ramme.

Filminstruktøren og kunstneren Salad Hilowle er optaget af identitet, minder og det stedbestemte. I hans kortfilm City_No_13 ser han i poetisk form tilbage på sin barndom og opvækst i Sverige.

Salad har rødder i Somalia og den svenske by Gävle. Han har vundet flere priser for sine film og er en del af den spændende svenske serie RØST fra SVT.

Afspil trailer CITY NO.13

Bemærk at filmen vises på svensk med danske tekster.

Klassetrin:
Mellemtrin

Fag: Billedkunst, Biologi, Dansk, Natur/Teknologi

Sprog / dubbing / undertekster: Ingen dialog
Med danske tekster
Svensk

Land(e): Danmark, Frankrig, Schweiz, Sverige

Tips til lærerne:

Til denne særlige visning får I 4 undervisningsforløb med i købet. Mere info følger…

Mere end film:

Undervisningsmateriale:

Når du køber billetter til filmen, modtager du automatisk links til undervisningsmaterialet og adgang til alle undervisningsvideoerne på din ordrebekræftelse.