Kortfilm om superhelte

Instruktør: Þórey Mjallhvít H.Ómarsdóttir, Jasmine Trinca, Þórunn Hafstað, Sean Mullin
År: 2020,
Varighed: 66 min.

Superhelte har mange former. Nogle redder menneskeliv på hospitaler, nogle redder deres by fra monstre, nogle er frygtløse i en brusende bæk og nogle ligner til forveksling en mor. Fire dejlige kortfilm om superhelte.

Beast Slayer / Þórey Mjallhvít H.Ómarsdóttir / Island / 2020 / 5 min
Vi er i Island i 2038 og en naturkatastrofe har ødelagt alt! Op af den sprængte jord kommer væsner fra sagaernes og eventyrernes verden som den unge Ormhildur må stå ansigt til ansigt med, hvis hun vil redde dagen.

At være min mor / Jasmine Trinca / Italien / 2020 / 12 min
En mor og datter er ude og gå, de slæber på en stor kuffert. De er både tæt sammen, søger efter hinanden, flygter fra hinandens selskab og vender om på rollerne som henholdsvis voksen og barn. Til sidst springer deres kærlighed til hinanden ud på smukkeste vis.

Leg! Byg / Þórunn Hafstað / Island / 2020 / 5 min
En gruppe børnehavebørn leger i Islands vilde natur – I dette afsnit af ‘Leg!’ bygger børnene og deres fantasi bliver til legens fortælling. 

Zog og de flyvende læger / Sean Mullin / Storbritannien / 2020 / 25 min
Prinsesse Perle vil hellere være læge end prinsesse. Sammen med sin ven ridderen og dragen Zog hjælper hun alle der er kommet til skade i det lille kongerige. Kongen vil ikke have det, så han spærrer hende inde på slottet, men pludselig en dag bliver kongen selv syg.

Date:

3. October 2021

Time:

10:00 - 11:06

Venue

Cinemateket
Gothersgade 55
København K, 1123 Danmark
Køb billet her