Kortfilm om følelser

Instruktør: Hugo de Faucompret, Jose Prats, Alvaro Robles, Kim Hagen, Lara Aerts
År: 2021, 2020,
Varighed: 54 min.

Kroppen er fuld af følelser. Glæde. Vrede. Frygt. Spænding. Undren. BUSTER har sat tre lysende positive film sammen i et lille kortfilmprogram, der er fulde af følelser.

Mor er øsende regn / Hugo de Faucompret / Frankrig / 2021 / 27 min
Jane bliver sendt ud på landet til sin mormor, fordi hendes mor har fået en depression. Hos mormor træder Jane ind i en besynderlig verden hvor hun opdager, at hun kan alt muligt hun ikke troede hun kunne, og hun ender med at inspirere sin mor til at komme tilbage til livet.

Paraplyer / Jose Prats, Alvaro Robles / Frankrig, Spanien / 2020 / 12 min
I en lille by hvor det altid regner, bruger Kyna sine dage på at lege under sin fars paraplyagtige skæg – hun er altid beskyttet og bliver aldrig våd af regnen. Pludselig en dag bliver hunden Nana væk, og Kyna må stå ansigt til ansigt med det som hun frygter allermest: regnen!

Lille frø / Kim Hagen / Danmark / 2020 / 8 min
En animationsfilm baseret på Jakob Martins Strids bog. Lille frø gør tingene på sin helt egen måde, både vildt og sommetider lidt farligt. Selv den gamle kloge Guru i Himalayas bjerg kan ikke helt følge med. Det er svært at være anderledes, men heldigvis er der kærlighed nok i verden til Lille Frø.

Girlsboysmix / Lara Aeerts / Holland / 2020 / 7 min
Wen er intersex – det betyder at hun hverken er dreng eller pige, eller måske at hun både dreng og pige. Hun er glad for at hun selv må bestemme, men også træt af at der er så mange der ikke forstår. I denne korte dokumentarfilm fortæller hun selv sin historie.

Date:

2. October 2021

Time:

11:15 - 12:09

Venue

Cinemateket
Gothersgade 55
København K, 1123 Danmark
Køb billet her