Trailer

Jeg er Zlatan

Jens Sjögren / Sverige
I Danmark har vi Eriksen og Schmeichel, og i Sverige står Zlatan Ibrahimović som en af de største fodboldspillere gennem tiderne. Filmen 'Jeg er Zlatan' handler om den unge svenske fodboldspiller Zlatan Ibrahimovićs karriere. Han vokser op i ghettoen Rosengård i Malmø, og hans talent er ikke til at tage fejl af. Meget tidligt står storklubberne rundt om i Europa på spring for at sikre sig den (kæp)høje forboldspillers underskrift. Filmen skildrer den usædvanlige personlighed, der kommer til at imponere fans af sporten verden over med sine optrædener for klubber som Ajax Amsterdam, AC Milan, PSG og Manchester United.

Skoleprogram - info til lærere

Fag: dansk & samfundsfag
Klassetrin: Mellemtrin & Udskoling
Emner: Familie, Normer og identitet & Norden
Tema: Nordiske filmfortællinger

Se undervisningsmaterialer

Undervisningsmateriale

BUSTER tilbyder en række gratis undervisningsmaterialer, som I kan bruge i forbindelse med jeres filmvisning. Materialet handler ikke om den enkelte film, I skal se, men lægger op til et tematisk eller fagligt forløb, som I kan integrere filmoplevelsen i. Tænk det som et fagligt eller tematisk sæt briller, som I sammen ser filmen igennem og som giver jer nogle særlige opmærksomhedspunkter for biografoplevelsen. Nedenstående materialer er anbefalet til denne film: Jeg er Zlatan

Nordiske sprog: film fra Norden

Undervisningsmateriale

Vil I se filmen med Norden og det nordiske sprog som fokus? Dette materiale kan bruges, når I ser film fra Norge, Sverige, Finland, Island, Førøerne eller Grønland. Brug filmen som anledning til et forløb om de spændende sprog, der tales lige på den anden side af den danske grænse og til at udforske (forskel)ligheder mellem os danskere og vores nordiske naboer, når det gælder kultur, samfund og børne- og ungdomsliv.

Log ind

Opret bruger

Opret en gratis profil for at få adgang til at købe billetter til skoleprogrammet, samt have mulighed for at kunne lave dine egen udvælgelse af favoritfilm.