Dato, tidspunkt & sted

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Jeg er så smuk + Et kirsebær på toppen + En los i byen

Instruktør: Anais Sorrentino, Arnaud Demuynck + Frits Standaert + Nina Bisiarina
Original titel: C'est moi le plus beau / I am so handsome + La Cerise sur le gateau / The Cherry on Top + Un lynx dans la ville / A Lynx In The Town, 2018 + 2019 +2019
Varighed: 6 min. + 18 min. + 7 min. + 15 min. Mere end Film i biografen

JEG ER SÅ SMUK
Hr. Ulv går tur i skoven og finder et bedårende turkisfarvet slips, som giver ham et enormt boost af selvtillid. Nu spankulerer han selvtilfreds ind mellem træerne, hvor han møder kendte eventyrfigurer.

Men det er ikke helt de eventyr, vi kender, for i stedet for at ville æde de tre små grise eller rødhætte er Hr. Ulv her mere interesseret i at spørge dem, hvem der mon er den smukkeste i verden? Han er mildest talt en møgirriterende ulv, og det er heller ikke alle, der orker at smigre ham i længden.

Mød alle de eventyrfigurer, I kender, så godt i helt nye animerede rammer og find ud af om Hr. Ulv så virkelig er den smukkeste i verden.

Se trailer JEG ER SÅ SMUK

Bemærk at filmen vises med dansk tale. Fra Frankrig & Belgien.

ET KIRSEBÆR PÅ TOPPEN
Denne animationsfilm er på alle måder et rigtigt eventyr. Vores hovedperson er en ensom prins, der får så ondt i maven, at han bliver nødt til at tilkalde sine dygtigste læger.

Den første læge forklarer ham det åbenlyse: at han “har ondt i maven” og bliver fyret for sin uduelighed, den anden foreslår en fedtsugning og sendes væk af den rædselsslagne konge for sin uforskammethed, men den tredje læge forklarer, at prinsen kan blive rask, hvis han drager på den lange strabadserende tur til Abernes bjerg og drikker vandet dér. Er vandet virkelig magisk eller er det noget andet, der er på spil?

Filmen er vidunderligt animeret af den hollandske animationsinstruktør Frits Standaert og er et charmerende og tankevækkende eventyr, med en overraskende slutning.

Se trailer ET KIRSEBÆR PÅ TOPPEN

Bemærk at filmen vises med dansk tale. Fra Frankrig & Belgien.

EN LOS I BYEN

Følg med en nysgerrig los fra den vilde natur og ind i en grå og mærkelig storby i denne lille charmerende fortælling om at gå på eventyr, undersøge verden og vende hjem igen. Den schweizisk-franske animationsfilm om den plettede Lynx, der tiltrækkes af storbyens glimtende lys, er instrueret af Nina Bisiarina.

Bisiarina leger med mange elementer i den fine fortælling, så man som publikum konstant overraskes, bevæges, håber og lever med i den venlige los’s oplevelser.

Filmen er nomineret til BUSTERS BØRNEPRIS 2020

Afspil trailer EN LYNX I BYEN

Bemærk at filmen ikke har dialog. Fra Frankrig & Schweiz.

Klassetrin:
Børnehave, Indskoling, Mellemtrin

Fag: Billedkunst, Dansk, Natur/Teknologi

Sprog / dubbing / undertekster: Med dansk tale

Land(e): Belgien, Frankrig, Schweiz

Tips til lærerne:

Til denne visning får I 2 undervisningsforløb med i købet. ‘Jeg er så smuk’ og ‘Et kirsebær på toppen’ er med i undervisningsmaterialet ‘Eventyr’, ét forløb om eventyrets byggesten – karakterer, struktur og indhold – om det simple udviklingsforløb, karakterudvikling, magiske tal og moraler. Herfra kan I perspektivere til alle de eventyr, som filmene har hentet figurer fra. En los i byen er desuden med i materialet ‘Naturvidenskab Dyr’ og er oplagt til at lære eleverne om kattedyret. Tal også om dyrenes habitat – hvad skal der til for at trives som vildt dyr?

Mere end film:

BUSTER er meget mere end film. Sammen med hver filmvisning er der et live-arrangement på cirka 15 minutter, som passer præcis til jer. I 2020 bruger BUSTER kroppen i biografen. Sangskriveren Jan Rørdam, manden bag musikken til “Bamses Billedbog”, har skrevet en helt ny sang til BUSTER om biografens magi, og vi danser og bevæger os til musikken i en sjov koreografi mellem stolerækkerne. Vi lover jer en ganske særlig BUSTERs live oplevelse, lige inden filmvisningen begynder.

Undervisningsmateriale:

Her kan du se en video om vores undervisningsmateriale til filmpakken om EVENTYR og NATURVIDENSKAB:DYR.

Når du køber billetter til filmene, modtager du automatisk undervisningsmaterialet, lærervejledning og adgang til alle undervisningsvideoerne på din ordrebekræftelse.