Dato, tidspunkt & sted

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Historier fra fuglehuset

Instruktør: Célia Rivière
Original titel: The Birdhouse Stories, 2020
Varighed: ca. 45. min. + 15 min. Mere end Film i biografen

Historier fra fuglehuset er en samling smukke, korte animerede film fra det prisbelønnede franske filmselskab Dandelooo. Filmene er baseret på 9 børnebøger og er instrueret af Célia Rivière. De er meget forskellige i streg og stemning.

Mød manden, der måske lærer at flyve af en flok farverige fugle, flodhesten, der er så ked af sin numse, pingvinen, der fryser og Matthew, som er bange for, at far ikke kan hente ham fra børnehave, hvis hans grønne bil bryder sammen. Og så er der de fem underlige venner, som får besøg af en helt vidunderlig fyr, drengen Gaston, som har en fugl på hovedet, den hovmodige løve og fuglen, der sluger en stjerne. Oven i hatten får I en smuk genfortolkning af H.C. Andersens Tommelise. Helt forunderligt!

Filmene er nomineret til BUSTERS BØRNEPRIS 2020

Klassetrin:
Børnehave, Indskoling

Fag: Billedkunst, Dansk

Sprog / dubbing / undertekster: Med dansk tale

Land(e): Frankrig

Tips til lærerne:

Tips til lærerne: Brug BUSTERs materiale om eventyr til indskolingen i et forløb om karakter, fortælling og fantasi. For de lidt større børn, kan I kaste jer ud i et hands-on forløb i dubbing processer, i IT og medier, og selv prøve at dubbe film. Bemærk, at dubbingforløbet er målrettet fra 4.klasse og op, men I er velkommen til at lade jer inspirere. Til denne film får I begge forløb med i købet.

Mere end film:

BUSTER er meget mere end film. Sammen med hver filmvisning er der et live-arrangement på cirka 15 minutter, som passer præcis til jer. I 2020 bruger BUSTER kroppen i biografen. Sangskriveren Jan Rørdam, manden bag musikken til “Bamses Billedbog”, har skrevet en helt ny sang til BUSTER om biografens magi, og vi danser og bevæger os til musikken i en sjov koreografi mellem stolerækkerne. Vi lover jer en ganske særlig BUSTERs live oplevelse, lige inden filmvisningen begynder.

Undervisningsmateriale:

Her kan du se en video om vores undervisningsmateriale til filmpakken om EVENTYR og DUBBING.

Når du køber billetter til filmen, modtager du automatisk undervisningsmaterialet, lærervejledning og adgang til alle undervisningsvideoerne på din ordrebekræftelse.