Trailer

Hej Verden!

Anne-Lise Koelher & Eric Serre / Frankrig
Følg årstidernes gang i den vilde natur ved en europæisk flod i denne smukke stop-motion animationsfilm. Ti dyrearter får unger, jager og deler den lille oase i landskabet. Alle dyrene, insekterne og fuglene er bygget i papmaché - og holdet bag filmen byggede også hundredevis af planter. I filmen kan I opleve den langørede ugle jage, isfuglen der leder efter et sted i solen, den europæiske sumpskildpadde, der dovent flyder på vandoverfladen, flagermusen der ser med ørerne, bæveren der bygger dæmninger, og ildsalamanderen der går på opdagelse. Rørdrummen, den toppede lappedykker, gedden og den store kejserguldsmed holder også til mellem tagrørene og i vandet.

Skoleprogram - info til lærere

Fag: dansk & naturfagene
Emner: Natur & Klima
Temaer: Sanserne i biografen & Kærlighed til naturen

Se undervisningsmaterialer

Undervisningsmateriale

BUSTER tilbyder en række gratis undervisningsmaterialer, som I kan bruge i forbindelse med jeres filmvisning. Materialet handler ikke om den enkelte film, I skal se, men lægger op til et tematisk eller fagligt forløb, som I kan integrere filmoplevelsen i. Tænk det som et fagligt eller tematisk sæt briller, som I sammen ser filmen igennem og som giver jer nogle særlige opmærksomhedspunkter for biografoplevelsen. Nedenstående materialer er anbefalet til denne film: Hej Verden!

Dubbing: Lær at dubbe en film!

Undervisningsmateriale

Denne film er 'dubbet' med dansk tale. Dubbing er en disciplin indenfor film, hvor stemmer og dialog udskiftes med stemmer på andre sprog end det originale. Dubbing består af en række sjove processer, som passer til fagene Engelsk, Dansk, Medier og IT. I materialet her arbejder I med kortfilmen Flap Crashers. I skal starte med at oversætte filmens dialog-liste fra engelsk. Derefter skal I caste stemmer. I arbejder også med kortfilmens originale manuskript, som vi har lånt af The Animation Workshop og filmens instruktør John Mallett, derefter skal I øve dialogen og forsøge jer med at live-dubbe. Når I først har arbejdet med dubbing, vil I opleve dubbede film og tv-serier på en helt anden måde.

Log ind

Opret bruger

Opret en gratis profil for at få adgang til at købe billetter til skoleprogrammet, samt have mulighed for at kunne lave dine egen udvælgelse af favoritfilm.