Gunda

Instruktør: Victor Kossakovsky,
År: 2020
Varighed: 93 min.

Tags

Der er noget H.C Andersensk over Viktor Kossakovskys film Gunda. Det er en film i bondegårds dyrenes verden, filmet i deres øjenhøjde, med dem, hos dem. Soen med de 11 grislinger, den lille flok forsigtige burhøns, som træder ud af buret og sammen finder vej mellem brændenælderne. Der er ro i de smukke billeder og et lydunivers der oser af vinden i træernes blade, en summende bi, fuglesang, en lastbil i det fjerne og solskin under åben himmel. De forskellige dyr, bliver til rigtige karakterer, væsner med personlighed, kendetegn, temperament. I tordenvejrets heftige regn finder en ung gris ud af at snuse regnvejret ind med sin grisetryne og drikke sommerregnen. Man ønsker for dyrene i filmen, at menneskene vil lade dem i fred for altid.

EVENT: BUSTER er meget mere end film. Sammen med hver filmvisning er der et live-arrangement på cirka 15 minutter, som passer præcis til jer. På BUSTER ser vi det som en af vores fornemste opgaver at introducere børne- og ungdoms publikummet til biograf rummets magi, men også til viden om det filmhistoriske rum og at give dem erfaringer med store kulturoplevelser i det fællesskab, som en filmvisning i biografen er. Vi lover jer en ganske særlig BUSTERs live oplevelse, lige inden filmvisningen begynder.

Dato:

8. oktober

Tidspunkt:

10:00 - 11:48

Sted / biograf

Empire Bio
Guldbergsgade 29F
København N, 2200 Danmark

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billet: Gunda (08/10/21)
DKK 17,00
227 ledige billetter

Tema

Når du køber billetter til den her film, får du også undervisningsmateriale. Læs mere herunder.

TIPS TIL LÆRERNE
Med BUSTERs undervisningsmateriale kan eleverne lære om natur, biodiversitet, klimaforandring og bæredygtighed med udgangspunkt i filmene.


UNDERVISNINGSMATERIALE
Her finder I en række stærke og meget aktuelle film, som på vidt forskellige måder viser os, hvor vigtigt det er at værne om klodens mangfoldighed af planter og dyr. Vi kommer rundt på kloden i vild natur, vi ser eksempler på, hvor galt det kan gå, når mennesket blander sig i naturens skrøbelige økosystemer, og vi møder ildsjæle der kæmper på naturens side. I vil støde på nogle af de svære dilemmaer og få mulighed for at udfolde dem i det tilknyttede undervisningsmateriale, hvor der for de yngste også vil være mulighed for selv at tage forskerhatten på og arbejde med videnskabelige undersøgelser og kreativ formidling af menneske og natur.


Når du køber billetter til filmen, modtager du automatisk undervisningsmaterialet, lærervejledning og adgang til alle undervisningsvideoerne på din ordrebekræftelse.Lignende film