Fra det vilde hav

Instruktør: Robin Petré
År: 2021
Varighed: 78 min.

Tags

Mens vinteren falder på gør, et hold af europæiske frivillige sig klar til endnu en sæson med at redde havets dyr. Overalt på kloden er sæler, hvaler, fisk, delfiner og fugle i stigende grad ofre for olie forurening, kollisioner med skibe, plastik og affald. Nat og dag, året rundt arbejder en stor gruppe frivillige utrætteligt med at hjælpe disse dyr. De plejer sæler der er kommet til skade, de vasker forurening af søfugle og hjælper hvaler der støder på grund. Alle disse udfordringer presses nu af klimaforandringerne, som pga mere ekstremt vejr øger antallet af nødstedte og skadede dyr. Robin Petrés film følger arbejdet med at redde dyrene. Den foregår i en uvirkelig verden som mange af os ikke vidste fandtes, hvor nødhjælpsstationer arbejder i døgndrift med at redde tilskadekomne dyr. Det er som at være på besøg på Europas havdyrs-skadestuer.

EVENT: Ét af havdyrenes store problemer er plastik i havene. Efter filmen vil Claudia Sick fra Plastic Change holde et kort oplæg om fænomenet og derefter teste publikums viden om emnet med en quiz. Det bliver både lærerigt og sjovt!

Date:

28. September 2021

Time:

10:00 - 11:48

Venue

CinemaxX
Kalvebod Brygge 57
København V, 1560 Danmark

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Tema

Når du køber billetter til den her film, får du også undervisningsmateriale. Læs mere herunder.

TIPS TIL LÆRERNE
Med BUSTERs undervisningsmateriale kan eleverne lære om natur, biodiversitet, klimaforandring og bæredygtighed med udgangspunkt i filmene.


UNDERVISNINGSMATERIALE
Her finder I en række stærke og meget aktuelle film, som på vidt forskellige måder viser os, hvor vigtigt det er at værne om klodens mangfoldighed af planter og dyr. Vi kommer rundt på kloden i vild natur, vi ser eksempler på, hvor galt det kan gå, når mennesket blander sig i naturens skrøbelige økosystemer, og vi møder ildsjæle der kæmper på naturens side. I vil støde på nogle af de svære dilemmaer og få mulighed for at udfolde dem i det tilknyttede undervisningsmateriale, hvor der for de yngste også vil være mulighed for selv at tage forskerhatten på og arbejde med videnskabelige undersøgelser og kreativ formidling af menneske og natur.


Når du køber billetter til filmen, modtager du automatisk undervisningsmaterialet, lærervejledning og adgang til alle undervisningsvideoerne på din ordrebekræftelse.