26. september 2020 - Kl. 10:00 - 14:00 - på Vigerslev Bibliotek
DKK 40,00

1 på lager

Ryd

Familieworkshop: Dubbing for begyndere – Vigerslev Bibliotek (Weekend)

Varighed: 4 timer

Dubbing er en disciplin indenfor film, hvor stemmer og dialog udskiftes med stemmer på andre sprog end det originale. Gurli Gris hedder faktisk “Peppa Pig” i England og taler engelsk. I Tyskland hedder hun Peppa Wutz og taler tysk.

Dubbing består af en række sjove processer, som du kan prøve kræfter med på denne eksklusive familieworkshop på Vigerslev Bibliotek.

På workshoppen skal I arbejde med kortfilmen ‘Flap Crashers’. Filmens dialog skal oversættes fra engelsk (I kan få udleveret en dansk oversættelse), oversættelsen skal følge originalens rytme og antal stavelser, så den kan fungere med ‘læbe-sync’ – det man på engelsk kalder “lip sync”.

Derefter skal I caste (udvælge) stemmer imellem jer, gennemføre læseprøve, øve, livedubbe og til sidst optage og mixe. (hvis vi er meget ambitiøse). Vi skal have en sjov dag, og tilpasser ambtionsniveauet til deltagerne.

Når I først har arbejdet med dubbing, vil I opleve dubbede film og tv-serier på en helt anden måde.

OBS

Forløbet henvender sig til ‘familier’ og billetten gælder for 2-4 personer. Vi sørger for afstand mellem grupperne. Hver grupper deler én IPAD, som sprittes af før udlevering.

Oplys ved køb af workshop, i feltet YDERLIGERE INFORMATION: Antal voksne og børn (deres alder). (max. 4 personer pr. billet)

KONTAKTINFO:
BUSTER kan kontaktes på info@buster.dk eller 33 45 47 38

RETNINGSLINJER angående COVID-19
BUSTERs undervisere er vant til at arbejde under Covid-19. Der sprittes Ipads af i alle pauser og skift mellem brugere.

Adresse:
Vigerslev Bibliotek
Kirsebærhaven 23,
2500 København

Tak til Valby Lokaludvalg og Valby Kulturhus for støtte og samarbejde!