19. september 2020 - Kl. 10:00 til 14:00 - KU.BE
DKK 40,00

5 på lager

Ryd

Familieworkshop: Animer Historien – KU.BE (Weekend)

Varighed: 4 timer

Hvordan så min farfars legetøj ud? Hvad oplevede min mormor under krigen? Kunne min farmor også være fræk, da hun var lille?

Det er spørgsmål som disse vi byder velkommen i workshoppen ANIMÉR HISTORIEN, hvor I som familie skal finde frem til de små og nære historier fra jeres egne familie og bedsteforældres barndom, sætte dem i relation til den store historie og animere dem i små korte film!

Forløbet tager udgangspunkt i illustrator og forfatter Line Malling Schmidts graphic novel Lillepigen fra Lolland. Lines roman, metode og visuelle udtryk er, sammen med jeres egen research, forløbets omdrejningspunkt.

Line Malling Schmidt vil være med til denne workshop!

Line har tegnet stærke illustrationer til forløbet, som vil fungere som scenografi for jeres egne små historier. Der skal researches, laves tidslinjer, tegnes, klippes og animeres på livet løs!

I kan forberede jer til workshoppen ved at skaffe billeder eller historier om jeres familie og bedsteforældres opvækst, men det er ikke et krav – I kan nemlig sagtens tegne og lege jer igennem forløbet.

VIGTIGT VED KØB AF WORKSHOP
Oplys ved køb af workshop, i feltet YDERLIGERE INFORMATION: Antal voksne og børn (deres alder). Billetten gælder for en familie (2-4 personer).

Workshoppen er støttet af FREDERIKSBERG KOMMUNE og Frederiksberg Fonden:

KONTAKTINFO:
BUSTER kan kontaktes på info@buster.dk eller 33 45 47 38

RETNINGSLINJER angående COVID-19
BUSTERs undervisere er vant til at arbejde under Covid-19. Der sprittes Ipads af i alle pauser og skift mellem brugere.

Fag: Billedkunst, Dansk, Historie

Sprog / dubbing / undertekster: Dansk

Adresse:
KU.BE
Dirch Passers Allé 4,
2000 Frederiksberg