Eventyrlige kortfilm

Instruktør: Andrea Love, Joanna Harrison, Robin Snow, Þórey Mjallhvít H.Ómarsdóttir, Þórunn Hafstað
År: 2021, 2016, 2020,
Varighed: 66 min.

Eventyret er en af vores helt grundlæggende fortælleformer, der binder os sammen fra generation til generation. på BUSTER har vi udvalgt fire sprudlende, glade og sanserige eventyr anno 2021, der sætter spot på klassiske temaer som ‘godhed’, ‘ondskab’, ‘venskab’ og ‘anderledeshed’.

Tommelise / Instr. Andrea Love / USA / 2021 / 9 min
En ny og uldet version af H C Andersens gamle eventyr Tommelise – om den lille pige der bliver født ud af en blomst, i en ældre kvindes have. En nat vover Tommelise sig udenfor og et spændende eventyr begynder.

Bjørnejagten / Instr. Joanna Harrison, Robin Snow / Storbritannien / 2016 / 28 min
Baseret på børnebogsforfatteren Michael Roses klassiker. En søskendeflok på fem er alene hjemme og beslutter sig for at gå på bjørnejagt. Under jagten bevæger de fem sig over engen og floden, gennem mudder, ind i den mørke skov og ender ved havet. 

Beast Slayer / Instr. Þórey Mjallhvít H.Ómarsdóttir / Island / 2020 / 5 min
Vi er i Island i 2038 og en naturkatastrofe har ødelagt alt! Op af den sprængte jord kommer væsner fra sagaernes og eventyrernes verden som den unge Ormhildur må stå ansigt til ansigt med, hvis hun vil redde dagen.

Leg! Skoven / Instr. Þórunn Hafstað / Island / 2020 / 9 min
En gruppe børnehavebørn leger i Islands vilde natur – I dette afsnit af ‘Leg!’ leger børnene i skoven og deres fantasi bliver til legens fortælling.

Date:

3. October 2021

Time:

13:00 - 14:06

Venue

Cinemateket
Gothersgade 55
København K, 1123 Danmark
Køb billet her