Doolittle (Weekend)

Instruktør: Stephen Gaghan
Original titel: Doolittle, 2020
Varighed: 101 min. + 20 min. Mere end Film i biografen.

Robert Downey Jr spiller den landsbylægen Dolittle, som har en ganske særlig evne. Han kan tale med dyr.

Dolittle har trukket sig tilbage til det landsted som Dronningen af England har foræret ham efter hans elskede kone Lilys død. Her bor han med sine bedste venner; isbjørnen Yoshi, strudsen Plimpton, gorillaen Chee-Chee og papegøjen Poly – og han vil IKKE have mere med mennesker at gøre, men nu dukker drengen Tommy Stubbins op, sammen med en budbringer fra Buckingham Palace, hvor dronningene er blevet alvorlig syg og har brug for Dolittles hjælp.

Filmen om Dolittle er et overdådigt billedværk med fantastiske landskaber, talende dyr i alle størrelser og farver – og det er en god historie baseret på de breve den unge soldat i ingeniørtropperne Hugh Loftings skrev og sendte til sine børn fra skyttegravene under 1. verdenskrig.

Lofting blev aldrig helt sig selv, da han kom hjem fra krigen, men han nåede at skabe Doktor Doolittles univers med eventyr om stærke venskaber mellem dyr og mennesker – og historien om den britiske landsbylæge, der lærte sig at tale med dyrene – lever stadig i bedste velgående her 100 år senere. Ikke mindst pga de utrolige computeranimationer, billeder af Guillermo Navarro og musik af Danny Elfman.

VISNINGER:

Lør, 3/10 kl. 10:00 – Palads
Billetpris: 50 kr.
» KØB BILLETTER «

 

Sprog / dubbing / undertekster: Med dansk tale

Land(e): USA

MERE END FILM:

BUSTER er meget mere end film. Sammen med hver filmvisning er der et live-arrangement på cirka 20 minutter, som passer præcis til jer. I 2020 bruger BUSTER kroppen i biografen. Sangskriveren Jan Rørdam, manden bag musikken til “Bamses Billedbog”, har skrevet en helt ny sang til BUSTER om biografens magi, og vi danser og bevæger os til musikken i en sjov koreografi mellem stolerækkerne. Vi lover jer en ganske særlig BUSTERs live oplevelse, lige inden filmvisningen begynder.