Dato, tidspunkt & sted

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Disco

Instruktør: Jorunn Myklebust Syversen
Original titel: Disko, 2019
Varighed: 94 min. + 15 min. Mere end Film i biografen

19 årige Mirjam er den perfekte 12-tals pige. Hun er ung, smuk, dygtig i skolen, dygtig til at optræde og synge, og så vinder hun det ene mesterskab efter det andet i freestyle disco. Sammen med sin mor, lillesøster og hendes mors kæreste udgør hun kernen i en lokal kristen frikirke, hvor familien bruger al deres tid og Mirjam er menighedens stolthed. Men da Mirjam kollapser under en danseturnering begynder alting at gå i opløsning og hun begynder at tænke over, hvem hun er og hvor hun hører til.

Den norske filminstruktør Jorunn Myklebust Syversens film giver et spændende og fascinerende indblik i nutidens Norges kristne frikirkesamfund og stiller spændende spørgsmål om identitet. Hovedrollen som Mirjam spilles af den norske skuespiller Josefine Frida, som vi kender fra serien “Skam”.

Mere end film:
Med psykolog & ex-Jehovas Vidne, Kristian Molke

BUSTER er meget mere end film. Sammen med hver filmvisning er der et live-arrangement på cirka 15 minutter, som passer præcis til jer.

I kølvandet på Disco vil psykolog og ex-Jehovas Vidne, Kristian Molke, fortælle om den psykologiske proces og de ting man skal igennem, når man forlader et lukket trossamfund.

Klassetrin:
Udskoling

Fag: Dansk, Historie, Kristendomskundskab

Sprog / dubbing / undertekster: Norsk

Land(e): Norge

Tips til lærerne:

Med BUSTERs materiale kan eleverne lære om nordisk sprog og kultur, med udgangspunkt i filmen.

Undervisningsmateriale:

Her kan du se en video om vores undervisningsmateriale til filmpakken om NORDISKE SPROG.

Når du køber billetter til filmen, modtager du automatisk undervisningsmaterialet, lærervejledning og adgang til alle undervisningsvideoerne på din ordrebekræftelse.