Den uendelige historie (Live dubbing)

Instruktør: Wolfgang Petersen
År: 1984
Varighed: 107 min.

Tags

Den er alle eventyrfilms moder. En film fuld af store følelser, drager, helte, prinsesser og spændende karakterer – drysset med Michael Endes fantastiske fortællekunst. Historien om Bastian og hans spændende eventyr i fantasilandet Fantasia er en stor oplevelse både i bogform og i biografens magiske mørke. Buster præsenterer “Den uendelige historie” ved to helt særlige biografvisninger med Live-dubbing udført af skuespillere Anna Mailund Strong,  Axel Semler, Ida Gottlieb Taarnhøj og Jacob Mott Ellegaard fra Skuespillerskolen Ophelia med dubbing-entusiast, skuespiller og instruktør Christian Vincent Jung i front. Oplev, eller genoplev, den fortryllende historie i et nyt live-format, hvor fortællingen kravler endnu dybere under huden, og lad dig rive med af magien!

Date:

1. October 2021

Time:

9:30 - 11:32

Venue

Grand Teatret
Mikkel Bryggers Gade 8
København K, 1460 Danmark

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Andre visninger

02/10/2021 - 09:30

Klassetrin:
Indskoling, Mellemtrin

Fag: dansk

Sprog: Med dansk tale

Land(e): Tyskland

Tema

Når du køber billetter til den her film, får du også undervisningsmateriale. Læs mere herunder.

TIPS TIL LÆRERNE:
Med BUSTERs materiale kan eleverne lære om eventyrgenren med udgangspunkt i film.

UNDERVISNINGSMATERIALE:
Eventyret er en af vores helt grundlæggende fortælleformer som binder os sammen fra generation til generation. Men hvordan ser eventyret ud i dag? Og hvordan ser det ud, når det tager et spring ind i filmens verden? Vi har udvalgt en række sprudlende, sære og sanserige eventyr anno 2021. Som genren gør bedst, tematiserer filmene vigtige temaer som ‘godhed’ og ‘ondskab’, ‘venskab’ og ‘anderledeshed’. Samtidig giver udgør de gode og enkle eksempler til at lære om karakterer, handlingsforløb og forskellige modaliteter. De fantasifulde plots og farverige fortællinger lægger op til selv at prøve kræfter med fortællekunsten i klassen – og netop det kan I med vores tilknyttede undervisningsforløb, hvor vi skruer op for kreativt arbejde med eventyrets byggesten.

Her kan du se en video om vores undervisningsmateriale til filmpakken EVENTYR.

Når du køber billetter til filmen, modtager du automatisk undervisningsmaterialet, lærervejledning og adgang til alle undervisningsvideoerne på din ordrebekræftelse.

TIPS TIL LÆRERNE:
Med BUSTERs materiale kan eleverne lære om dubbing.

UNDERVISNINGSMATERIALE:
Dubbing er en disciplin indenfor film, hvor stemmer og dialog udskiftes med stemmer på andre sprog end det originale. Gurli Gris hedder faktisk “Peppa Pig” i England og taler engelsk. I Tyskland hedder hun Peppa Wutz og taler tysk. Dubbing består af en række sjove processer, som passer til fagene Engelsk, Dansk, Medier og IT. I materialet her arbejder I med kortfilmen Flap Crashers. I skal starte med at oversætte filmens dialog-liste fra engelsk. Derefter skal I caste stemmer. I arbejder også med kortfilmens originale manuskript, som vi har lånt af The Animation Workshop og filmens instruktør John Mallett, derefter skal I øve dialogen og forsøge jer med at live-dubbe. Når I først har arbejdet med dubbing, vil I opleve dubbede film og tv-serier på en helt anden måde.

Når du køber billetter til filmen, modtager du automatisk undervisningsmaterialet, lærervejledning og adgang til alle undervisningsvideoerne på din ordrebekræftelse.