Den uendelige historie (Live dubbing)

Instruktør: Wolfgang Petersen,
År: 1984
Varighed: 107 min.

Tags

Den er alle eventyrfilms moder hvor de magiske bøger der virker som portaler til fantastiske verdener. Filmen er fuld af store følelser, drager, helte, prinsesser, spændende karakterer og Michael Endes fortællekunst. Nu præsenterer Buster “Den uendelige historie” ved to helt særlige biografvisninger med live-dubbing udført af skuespillere fra Skuespillerskolen Ophelia og dubbing-entusiast, skuespiller og instruktør Christian Vincent Jung i front. Historien om Bastian og hans spændende eventyr i fantasilandet “Fantasia” er en stor oplevelse både i bogform og i biografens magiske mørke. Endes fortælling om at blive væk i fantasien er evig inspirerende og spændende. Og med live-dubbing er det en oplevelse af de helt fine i Busters program.

Dato:

1. oktober

Tidspunkt:

9:30 - 11:32

Sted / biograf

Grand Teatret
Mikkel Bryggers Gade 8
København K, 1460 Danmark

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billet: Den uendelige historie (01/10/21)
DKK 17,00
326 ledige billetter

Klassetrin:
Indskoling, Mellemtrin

Fag: dansk

Sprog: Engelsk

Land(e): Tyskland

Tema

Når du køber billetter til den her film, får du også undervisningsmateriale. Læs mere herunder.

TIPS TIL LÆRERNE:
Med BUSTERs materiale kan eleverne lære om eventyrgenren med udgangspunkt i film.

UNDERVISNINGSMATERIALE:
Eventyret er en af vores helt grundlæggende fortælleformer som binder os sammen fra generation til generation. Men hvordan ser eventyret ud i dag? Og hvordan ser det ud, når det tager et spring ind i filmens verden? Vi har udvalgt en række sprudlende, sære og sanserige eventyr anno 2021. Som genren gør bedst, tematiserer filmene vigtige temaer som ‘godhed’ og ‘ondskab’, ‘venskab’ og ‘anderledeshed’. Samtidig giver udgør de gode og enkle eksempler til at lære om karakterer, handlingsforløb og forskellige modaliteter. De fantasifulde plots og farverige fortællinger lægger op til selv at prøve kræfter med fortællekunsten i klassen – og netop det kan I med vores tilknyttede undervisningsforløb, hvor vi skruer op for kreativt arbejde med eventyrets byggesten.

Her kan du se en video om vores undervisningsmateriale til filmpakken EVENTYR.

Når du køber billetter til filmen, modtager du automatisk undervisningsmaterialet, lærervejledning og adgang til alle undervisningsvideoerne på din ordrebekræftelse.

Lignende film