Den uendelige historie – Live Dubbing (Weekend)

Instruktør: Wolfgang Petersen
Original titel: Die unendliche Geschichte / The Neverending story , 1984
Varighed: 107 min. + 20 min. Mere end Film i biografen

Den er alle eventyrfilms moder. Fuld af magiske bøger der virker som portaler til fantastiske verdener, den er fuld af store følelser, drager, helte, prinsesser, spændende karakterer og Michael Endes fortællekunst.

Nu præsenterer BUSTER filmen “Den uendelige historie” ved to helt særlige visninger i biografen med Live-dubbing med levende skuespillere fra Skuespillerskolen Ophelia og med dubbing-entusiast, skuespiller og instruktør Christian Vincent Jung i front. Én visning til skolerne og én visning i familieprogrammet.

Historien om Bastian og hans spændende eventyr i fantasilandet “Fantasia” er en stor oplevelse både i bogform og i biografens magiske mørke. Endes fortælling om at blive væk i fantasien er evig inspirerende og spændende. Og med live-dubbing er det en live-oplevelse af de helt fine i Busters program.

VISNINGER:

Lør, 3/10 kl. 10:00 – Grand Teatret
Billetpris: 50 kr.
» KØB BILLETTER «

Live dub med Christian Vincent og Skuespillerskolen Ophelia

Chris Vincent
Malena
Nadia
Sofie
Thomas
Henriette

 

 

 

 

 

 

Helene

 

 

Sprog / dubbing / undertekster: Med dansk tale

Land(e): Tyskland

Mere end film:

BUSTER er meget mere end film. Sammen med hver filmvisning er der et live-arrangement – og til denne visning lover vi jer en ganske særlig BUSTERs live oplevelse, og virkelig live.

Tusind tak for støtte til Valby Lokaludvalg & Vanløse Lokaludvalg og samarbejde med Kultur V, Valby Kulturhus & Kulturstationen Vanløse!