Dato, tidspunkt & sted

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Den uendelige historie – Live Dub

Instruktør: Wolfgang Petersen
Original titel: Die unendliche Geschichte / The Neverending story , 1984

Den er alle eventyrfilms moder. Fuld af magiske bøger der virker som portaler til fantastiske verdener, den er fuld af store følelser, drager, helte, prinsesser, spændende karakterer og Michael Endes fortællekunst.

Nu præsenterer Buster filmen “Den uendelige historie” ved to helt særlige visninger i biografen med Live-dubbing med levende skuespillere fra Skuespillerskolen Ophelia og med dubbing-entusiast, skuespiller og instruktør Christian Vincent Jung i front.

Historien om Bastian og hans spændende eventyr i fantasilandet “Fantasia” er en stor oplevelse både i bogform og i biografens magiske mørke. Endes fortælling om at blive væk i fantasien er evig inspirerende og spændende. Og med live-dubbing er det en live-oplevelse af de helt fine i BUSTERs program.

Live dub med Christian Vincent og Skuespillerskolen Ophelia

Chris Vincent
Malena
Nadia
Sofie
Thomas
Henriette                                  
Helene

Klassetrin:
Mellemtrin, Udskoling

Fag: Dansk, IT og medier

Sprog / dubbing / undertekster: Live-dubbing
Med dansk tale

Land(e): Tyskland

Tips til lærerne:

BUSTER viser eventyrfilms klassikeren “Den uendelige historie” med live-dubbing i forbindelse med dubbing undervisningforløbet ‘Medier:Dubbing’. Filmen er også oplagt at benytte i dansk til at tale om eventyrets byggesten. Bliv inspireret af BUSTERs forløb i ‘Eventyr’, der kan bruges som skabelon for eventyrfilm.

Mere end film:

BUSTER er meget mere end film. Sammen med hver filmvisning er der et live-arrangement på cirka 15 minutter, som passer præcis til jer. På BUSTER ser vi det som en af vores fornemste opgaver at introducere børne- og ungdomspublikummet til biografrummets magi, men også til viden om det filmhistoriske rum og at give dem erfaringer med store kulturoplevelser i det fællesskab, som en filmvisning i biografen er. Et fællesskab som står i modsætning til forbrug af film og tv-serier via solo-streaming. Vi lover jer en ganske særlig BUSTERs live oplevelse, lige inden filmvisningen begynder.

Undervisningsmateriale:

Når du køber billetter til filmen, modtager du automatisk undervisningsmaterialet og adgang til alle undervisningsvideoerne.