Dato, tidspunkt & sted

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Den fantastiske historie om Marona (med dansk tale)

Instruktør: Anca Damian
Original titel: L'extraordinaire voyage de Marona, 2019
Varighed: 92 min. + 15 min. Mere end Film i biografen

Animationsfilmen om hundehvalpen Maronas liv er en overdådig, visuel og sanselig oplevelse for både store og små. Filmens instruktør, rumænske Anca Damian, er kendt for sin ekspressionistiske fabulerende animation, og filmen her er på mange måder en visuel leg med fantastiske elementer fra den nuttede hundehvalp Maronas liv, bl.a. hendes venskab med akrobaten Manole og den kærlige men selvudslettende Istvan.

Filmens visuelle look er udviklet i samarbejde med den belgiske kunstner Brecht Evens og filmens fortæller bærer den lille hund og publikum gennem den flimrende billedverden, en helt særlig filmisk oplevelse.

Klassetrin:
Mellemtrin, Udskoling

Fag: Billedkunst, Fransk, IT og medier

Sprog / dubbing / undertekster: Med dansk tale

Land(e): Belgien, Frankrig, Rumænien

Tips til lærerne:

Med BUSTERs materialer kan eleverne lære at tale om film, filmsmag og filmgenre på fransk – både generelt og specifikt om denne film. I kan også bruge den til dykke ned i billedkunstens verden med et spændende forløb i teknikker og materialer, eller kaste jer ud i IT og medier med et hands-on forløb i dubbing processer ved selv at prøve at dubbe film. Til denne film får du hele 3 undervisningsforløb med i købet.

Mere end film:

BUSTER er meget mere end film. Sammen med hver filmvisning er der et live-arrangement på cirka 15 minutter, som passer præcis til jer. På BUSTER ser vi det som en af vores fornemste opgaver at introducere børne- og ungdomspublikummet til biografrummets magi, men også til viden om det filmhistoriske rum og at give dem erfaringer med store kulturoplevelser i det fællesskab, som en filmvisning i biografen er. Et fællesskab som står i modsætning til børnenes forbrug af film og tv-serier via solo-streaming. Vi lover jer en ganske særlig BUSTERs live oplevelse, lige inden filmvisningen begynder.

Undervisningsmateriale:

Her kan du se en video om vores undervisningsmateriale til filmpakken om BILLEDKUNST og DUBBING.

Når du køber billetter til filmen, modtager du automatisk undervisningsmaterialet, lærervejledning og adgang til alle undervisningsvideoerne på din ordrebekræftelse.