Dato, tidspunkt & sted

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Death of Nintendo

Instruktør: Raya Martin
Original titel: Death of nintendo, 2020
Varighed: 99 min. + 15 min. Mere end Film i biografen

Paulo på 13 er glad for sin vens søster Shiara, og så har han alle de bedste og nyeste Nintendo spil. Det lyder som en kærlighedshistorie fra 1990’erne. Det er det også, men…

… Raya Martins nye film om vennerne Paulo, Kachi, Gillian og lillesøster Mimaw er også historien om ghosthunting på en mørk kirkegård på jagt efter den mytiske horror legende Manananggal, et vanvittigt omskæringsritual for foden af den rumlende vulkan Mount Pinatubo, frygten for stuearrest og venskaber for livet.

Det er en skæg, vild film om livet som teenager i Filippinerne, fyldt med mange sjove og skøre scener og med et glimt i øjet.

Klassetrin:
Mellemtrin, Udskoling

Fag: Dansk

Sprog / dubbing / undertekster: Engelsk
Filippinsk (Tagalog)
Med engelske undertekster

Land(e): Filippinerne, USA

Tips til lærerne:

Mere end film:

BUSTER er meget mere end film. Sammen med hver filmvisning er der et live-arrangement på cirka 15 minutter, som passer præcis til jer. På BUSTER ser vi det som en af vores fornemste opgaver at introducere børne- og ungdomspublikummet til biografrummets magi, men også til viden om det filmhistoriske rum og at give dem erfaringer med store kulturoplevelser i det fællesskab, som en filmvisning i biografen er. Et fællesskab som står i modsætning til forbrug af film og tv-serier via solo-streaming. Vi lover jer en ganske særlig BUSTERs live oplevelse, lige inden filmvisningen begynder.

Undervisningsmateriale:

Her kan du se en video om vores undervisningsmateriale til filmpakken om FAMILIE.

Når du køber billetter til filmen, modtager du automatisk undervisningsmaterialet, lærervejledning og adgang til alle undervisningsvideoerne på din ordrebekræftelse.