Trailer

Calamity Jane – Vestens Vilde Datter

Rémi Chayé / Danmark & Frankrig
Heste, slanger, pumaer, tyve, forræderi, venskab, slåskampe, guldgravere og store forviklinger! 12-årige Martha Jones og hendes familie rejser med en karavane gennem det rå landskab i 1800-tallets Vilde Vesten. På vejen udvikler Martha sig til en af Det Vilde Vestens mest berygtede kvinder: Calamity Jane. En ambitiøs film fra det danske animationsstudie Nørlum med en utrolig billedside, der leger med farverne i Det Vilde Vestens mytologiske landskaber. Historien om en hård negl af en pige i en filmisk farvestorm, der bliver i en længe efter, at man har forladt biografen.

Skoleprogram - info til lærere

Fag: dansk, historie & samfundsfag
Emner: Familie, Normer og identitet & Natur
Temaer: En sang for friheden & Kærlighed til naturen

Se undervisningsmaterialer

Undervisningsmateriale

BUSTER tilbyder en række gratis undervisningsmaterialer, som I kan bruge i forbindelse med jeres filmvisning. Materialet handler ikke om den enkelte film, I skal se, men lægger op til et tematisk eller fagligt forløb, som I kan integrere filmoplevelsen i. Tænk det som et fagligt eller tematisk sæt briller, som I sammen ser filmen igennem og som giver jer nogle særlige opmærksomhedspunkter for biografoplevelsen. Nedenstående materialer er anbefalet til denne film: Calamity Jane – Vestens Vilde Datter

Dubbing: Lær at dubbe en film!

Undervisningsmateriale

Denne film er 'dubbet' med dansk tale. Dubbing er en disciplin indenfor film, hvor stemmer og dialog udskiftes med stemmer på andre sprog end det originale. Dubbing består af en række sjove processer, som passer til fagene Engelsk, Dansk, Medier og IT. I materialet her arbejder I med kortfilmen Flap Crashers. I skal starte med at oversætte filmens dialog-liste fra engelsk. Derefter skal I caste stemmer. I arbejder også med kortfilmens originale manuskript, som vi har lånt af The Animation Workshop og filmens instruktør John Mallett, derefter skal I øve dialogen og forsøge jer med at live-dubbe. Når I først har arbejdet med dubbing, vil I opleve dubbede film og tv-serier på en helt anden måde.

Log ind

Opret bruger

Opret en gratis profil for at få adgang til at købe billetter til skoleprogrammet, samt have mulighed for at kunne lave dine egen udvælgelse af favoritfilm.