Calamity Jane – Vestens vilde datter + Mysteriet om Johnny Lasso

Instruktør: Remi Chaye
År: 2020
Varighed: 85 min.

Tags

En spændende animationsfilm om livet som nybygger i 1800-tallets vilde vest i det nordlige USA. 12 årige Martha Jane og hendes familie rejser med en konvoj gennem det rå landskab hvor Martha må trodse både pumaer, slanger, tyveknægte og falske beskyldninger i jagten på et bedre liv. En ambitiøs film fra det danske animationsstudie Nørlum, som er svær at slippe igen. Oplevelserne gør hende til en af Det Vilde Vestens mest berygtede kvinder; Calamity Jane.En ambitiøs film fra det danske animationsstudie Nørlum, som er svær at slippe igen.

EVENT: Hvor er Johnny Lasso blevet af? Inden filmen skal klassen på eventyr i biografen med MYSTERIET OM JOHNNY LASSO - en interaktiv filmoplevelse skabt af elever fra Film- og Medievidenskab. Ved hjælp af cowboyhatte, kaktusser og hestesko-kast skal eleverne i fællesskab løse et vaskeægte western-mysterie!

Date:

1. October 2021

Time:

10:30 - 12:25

Venue

Empire Bio
Guldbergsgade 29F
København N, 2200 Danmark

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Andre visninger

10/10/2021 - 12:30

09/10/2021 - 15:00

Klassetrin:
Mellemtrin, Udskoling

Fag: dansk, historie

Sprog: Med dansk tale

Land(e): Danmark, Frankrig

Tema

Når du køber billetter til den her film, får du også undervisningsmateriale. Læs mere herunder.

TIPS TIL LÆRERNE:
Med BUSTERs materiale kan eleverne arbejde med undervisningsmaterialet HISTORIE med udgangspunkt i film.

UNDERVISNINGSMATERIALE:
I filmens verden kan man rejse i tiden. Til et drabeligt slag under 2. Verdenskrig, en smuk sommerdag i vikingetiden eller den sidste dag med den sidste europæiske elefant engang for længe siden. Vi har samlet en række spændende film til jer. Filmene har det til fælles, at de indeholder et historisk refleksionsrum der perspektiverer enten til filmenes fortællers opfattelse af historiske begivenheder eller til nutiden. Filmene bruger forskellige filmiske virkemidler til at forstærke fortællingerne; billedkomposition, musik, gys, suspense, chok osv. Alle filmene kan bruges til at perspektivere til elevernes egen livsverden og til det store samfunds samspil/konflikt med det enkelte individ og fællesskaber.

Her kan du se en video om vores undervisningsmateriale til filmpakken om HISTORIE.

Når du køber billetter til filmen, modtager du automatisk undervisningsmaterialet, lærervejledning og adgang til alle undervisningsvideoerne på din ordrebekræftelse.