Calamity Jane – Vestens vilde datter

Instruktør: Remi Chaye,
År: 2020
Varighed: 85 min.

Tags

En spændende animationsfilm om livet som nybygger i 1800-tallets vilde vest i det nordlige USA. 12 årige Martha Jones og hendes familie rejser med en karavane gennem det rå landskab og på rejsen oplever Martha action, farlige slanger, pumaer, tyve, venskab, slåskampe, guldgravere og store forviklinger. Oplevelserne gør hende til en af Det Vilde Vestens mest berygtede kvinder; Calamity Jane. En ambitiøs film fra det danske animationsstudie Nørlum, som man ikke kan slippe længe efter man har forladt biografen.

EVENT: BUSTER er meget mere end film. Sammen med hver filmvisning er der et live-arrangement på cirka 15 minutter, som passer præcis til jer. På BUSTER ser vi det som en af vores fornemste opgaver at introducere børne- og ungdoms publikummet til biograf rummets magi, men også til viden om det filmhistoriske rum og at give dem erfaringer med store kulturoplevelser i det fællesskab, som en filmvisning i biografen er. Vi lover jer en ganske særlig BUSTERs live oplevelse, lige inden filmvisningen begynder.

Dato:

1. oktober

Tidspunkt:

10:30 - 12:10

Sted / biograf

Empire Bio
Guldbergsgade 29F
København N, 2200 Danmark

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billet: Calamity Jane – Vestens vilde datter (01/10/21)
DKK 17,00
159 ledige billetter

Klassetrin:
Mellemtrin, Udskoling

Fag: dansk, historie

Sprog: Dansk

Land(e): Danmark, Frankrig

Tema

Når du køber billetter til den her film, får du også undervisningsmateriale. Læs mere herunder.

TIPS TIL LÆRERNE:
Med BUSTERs materiale kan eleverne arbejde med undervisningsmaterialet HISTORIE med udgangspunkt i film.

UNDERVISNINGSMATERIALE:
I filmens verden kan man rejse i tiden. Til et drabeligt slag under 2. Verdenskrig, en smuk sommerdag i vikingetiden eller den sidste dag med den sidste europæiske elefant engang for længe siden. Vi har samlet en række spændende film til jer. Filmene har det til fælles, at de indeholder et historisk refleksionsrum der perspektiverer enten til filmenes fortællers opfattelse af historiske begivenheder eller til nutiden. Filmene bruger forskellige filmiske virkemidler til at forstærke fortællingerne; billedkomposition, musik, gys, suspense, chok osv. Alle filmene kan bruges til at perspektivere til elevernes egen livsverden og til det store samfunds samspil/konflikt med det enkelte individ og fællesskaber.

Her kan du se en video om vores undervisningsmateriale til filmpakken om HISTORIE.

Når du køber billetter til filmen, modtager du automatisk undervisningsmaterialet, lærervejledning og adgang til alle undervisningsvideoerne på din ordrebekræftelse.

Lignende film