BUSTER og HBO Nordic præsenterer: His Dark Materials (Weekend)

Instruktør: Tom Hooper m.fl.
Original titel: His Dark Materials, 2019
Varighed: 111 min. + 20 min. Mere end Film i biografen

Forfatteren Philip Pullmans første bog i serien om pigen Lyra udkom i 1995, årets før den første Harry Potter bog og nu er TV-serien ENDELIG kommet. Pullmans univers omkring de 6 bøger i serien, udviklet og skrevet over de 25 år er et stykke verdenslitteratur og nu har den prisbelønnede manuskriptforfatter Jack Thorne sammen med BBC, HBO og Pullman selv skabt en fænomenal udgave af bogserien.

Pigen Lyra lever i en verden af magi, videnskab og teologi. I sin jagt på at befri sine kidnappede venner er hun nødt til at rejse gennem parallelle verdener for at undersøge det mystiske fænomen “Støv”. Lyra er nødt til at lyve, klatre, snyde, blive venner med panserbjørne, løgnere og sigøjnere, bedrage og svigte alt hvad hun har kær for at redde det gode i verden.

BUSTER viser seriens to første afsnit lige op til streaming premieren på sæson 2 på HBO Nordic. Det bliver to fantastiske timer i Cinemateket. Serien er konceptueret af den oscarvindende instruktør bag “The Kings Speech” Tom Hooper.

Eventet er lavet i samarbejde med HBO Nordic.
Vi indleder med spændende gæster der ved alt om Pullmans univers.

VISNINGER:

Lør, 26/9 kl. 12:30 – Cinemateket
Billetpris: 50 kr.
» KØB BILLETTER «

Sprog / dubbing / undertekster: Engelsk
Med danske undertekster

Land(e): England, USA

MERE END FILM:

BUSTER er meget mere end film. Sammen med hver filmvisning er der et live-arrangement på cirka 20 minutter, som passer præcis til jer.
På BUSTER ser vi det som en af vores fornemste opgaver at introducere børne- og ungdomspublikummet til biografrummets magi, men også til viden om det filmhistoriske rum og at give dem erfaringer med store kulturoplevelser i det fællesskab, som en filmvisning i biografen er. Et fællesskab som står i modsætning til forbrug af film og tv-serier via solo-streaming. Vi lover jer en ganske særlig BUSTERs live oplevelse, lige inden filmvisningen begynder.