BUSTER Galla 2020: Mia og den hvide løve (Weekend)

Instruktør: Mia et le lion blanc (Mia and the white lion)
Original titel: Mia et le lion blanc (Mia and the white lion), 2018
Varighed: 98 min. + 20 min. Mere end Film i biografen

BUSTER filmfestival 2020 åbner med et brag med dansk biografpremiere på den storslåede film “Mia og den hvide løve”. Vi har også urpremiere på BUSTERs nye forfilm FLYV FLYV FLYV med musik af komponist Jan Rørdam, manden bag mange af sangene fra Bamses Billedbog og koreografi der danses i salen af Rytmik Banditterne. Og filminstruktør Ask Hasselbalch kigger forbi med filmen “Biografen for begyndere”. Og så er der masser af berømtheder på den blå løber.

‘Mia og den hvide løve’ er en film om et helt nært venskab mellem en pige og en løve. Lyder godt – men hvordan filmer man lige det uden computeranimation? Det er lykkedes Gilles de Maistre i denne lysende kærlige fortælling om venskab og om at passe på de sidste vilde hvide løver, i det sydlige Afrika. Hvor vi kommer heeeelt tæt på de store kattedyr.

VISNINGER:

Lør, 19/9 kl. 9:00 – Grand Teatret
Billetpris: 50 kr.
» KØB BILLETTER «

 

Sprog / dubbing / undertekster: Engelsk
Med danske undertekster

Land(e): Frankrig, Sydafrika, Tyskland

Mere end film:

BUSTER er meget mere end film. Sammen med hver filmvisning er der et live-arrangement, som passer præcis til jer. Vi lover jer en ganske særlig BUSTERs live oplevelse, lige inden filmvisningen begynder.