19. september 2020 - Kl. 09:30 til 11:00 - KUBE
DKK 17,00

61 på lager

Ryd

Buster åbning Frederiksberg: En los i byen + Da tigeren kom til te + Bjørnejagten

Instruktør: Nina Bisiarina + Robin Shaw + Joanna Harrison, Robin Snow,
Original titel: Un lynx dans la ville / A Lynx In The Town, 2019 + The Tiger Who Came To Tea, 2019 , + We’re Going on a Bear Hunt, 2019
Varighed: 7 min. + 23 min. + 28 min. + 15 min. Mere end Film i biografen

EN LOS I BYEN

Følg med en nysgerrig los fra den vilde natur og ind i en grå og mærkelig storby i denne lille charmerende fortælling om at gå på eventyr, undersøge verden og vende hjem igen. Den schweizisk-franske animationsfilm om den plettede Lynx, der tiltrækkes af storbyens glimtende lys, er instrueret af Nina Bisiarina.

Bisiarina leger med mange elementer i den fine fortælling, så man som publikum konstant overraskes, bevæges, håber og lever med i den venlige los’s oplevelser.

Filmen er nomineret til BUSTERS BØRNEPRIS 2020

Afspil trailer EN LYNX I BYEN

Bemærk at filmen ikke har dialog.

DA TIGEREN KOM TIL TE

“Engang for længe længe siden var der en lille pige, der hed Sophie. Hun sad i køkkenet og drak te med sin mor, men pludselig ringede det på døren…” Sådan starter Judith Kerrs klassiske børnebog om pigen Sophie, som i 1960’erne (før børnehaver og vuggestuer) går hjemme med sin mor i familiens hjem, i et lille hus i England.

Nu har det London baserede filmselskab Lupus Film lavet en film ud af børnebogen og det er hverken mælkemanden, buddet ovre fra købmanden eller Sophies far, der ringer på døren. Det er en tiger. Og han er meget sulten. Filmen er en legende musikalsk håndanimeret film om, hvordan en kedelig regnvejrsdag kan blive til et eventyr.

Filmen er nomineret til BUSTERS BØRNEPRIS 2020 

Afspil trailer DA TIGEREN KOM TIL TE 

Bemærk at filmen vil blive vist med dansk tale.

BJØRNEJAGTEN
Denne britiske animationsfilm bliver man helt glad i låget af. Filmen er baseret på børnebogsforfatteren Michael Roses klassiker af samme navn og handler om en søskendeflok på fem: Rosie, Teddy, Katie, Max og Stanley og deres hund Rufus.

Børnene er alene hjemme og inspireret af 9-årige Rosie, beslutter de sig for at gå på bjørnejagt i landskabet omkring deres hus, på landet i England. Under jagten på bjørnen bevæger de fem sig over engen og floden, gennem mudder og ind i den mørke skov. De oplever en drabelig snestorm og ender ved havet, hvor de opdager en grotte. Kunne der alligevel bo en bjørn her?

Filmen er hånd-animeret og fuld af små sproglige finesser og et smukt ekstra lag om savnet af en bedstefar, som vil røre de ældre børn. George Ezra har skrevet sangen “Me and You” specielt til filmen.

Afspil trailer BJØRNEJAGTEN

Bemærk at filmen vises med dansk tale.

Sprog / dubbing / undertekster: Ingen dialog
Med dansk tale

Land(e): England, Frankrig

Mere end film:

BUSTER er meget mere end film. Sammen med hver filmvisning er der et live-arrangement på cirka 15 minutter, som passer præcis til jer. I 2020 bruger BUSTER kroppen i biografen. Sangskriveren Jan Rørdam, manden bag musikken til “Bamses Billedbog”, har skrevet en helt ny sang til BUSTER om biografens magi, og vi danser og bevæger os til musikken i en sjov koreografi mellem stolerækkerne. Vi lover jer en ganske særlig BUSTERs live oplevelse, lige inden filmvisningen begynder.