Dato, tidspunkt & sted

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Børns fantastiske fortællinger

Instruktør: Instruktører og animatører fra DRs B&U afdeling
Original titel: Børns fantastiske fortællinger, 2018/2019
Varighed: 27. min. + 15 min. Mere end Film i biografen

Langt oppe i bjergene i landet Ramasjang bor Dragen Laila. Den går med læbestift og læderstøvler, er
forelsket i Kristian fra Mysteriet og kan sagtens slå Hr. Skæg og Sprinter Galore i et spil FIFA. Sådan begynder den uendelig charmerende serie af fantastiske fortællinger skabt af instruktører og animatører fra DRs børneafdeling sammen med børn fra hele Danmark.

Fortællingerne er skabt i børnehøjde og tager udgangspunkt i Ramasjangs univers og storyworld. Buster viser i alt 14 vilde og skønne film fra serien, som inspirerer til selv at gå i gang med at fortælle historier, lave film og animere.

Klassetrin:
Børnehave, Indskoling

Fag: Billedkunst, Dansk

Sprog / dubbing / undertekster: Dansk

Land(e): Danmark

Tips til lærerne:

Med BUSTERs materiale kan eleverne sætte fokus på, hvad der sker med fortællinger og film, når børn er medfortællere, og I yderligere mulighed for at dykke ned i eventyrets byggesten, hvor eleverne selv skal i gang med at fortælle eventyr. Til denne film får I 2 undervisningsforløb med i købet.

Mere end film:

BUSTER er meget mere end film. Sammen med hver filmvisning er der et live-arrangement på cirka 15 minutter, som passer præcis til jer. I 2020 bruger BUSTER kroppen i biografen. Sangskriveren Jan Rørdam, manden bag musikken til “Bamses Billedbog”, har skrevet en helt ny sang til BUSTER om biografens magi, og vi danser og bevæger os til musikken i en sjov koreografi mellem stolerækkerne. Vi lover jer en ganske særlig BUSTERs live oplevelse, lige inden filmvisningen begynder.

Undervisningsmateriale:

Her kan du se en video om vores undervisningsmateriale til filmpakken om EVENTYR og BØRN LAVER FILM.

Når du køber billetter til filmen, modtager du automatisk undervisningsmaterialet, lærervejledning og adgang til alle undervisningsvideoerne på din ordrebekræftelse.