Børnebiffen: Historier fra fuglehuset (Weekend)

Instruktør: Célia Rivière
Original titel: The Birdhouse Stories, 2020
Varighed: ca. 45. min. + 20 min. Mere end Film i biografen

Historier fra fuglehuset er en samling smukke, korte animerede film fra det prisbelønnede franske filmselskab Dandelooo. Filmene er baseret på 9 børnebøger og er instrueret af Célia Rivière. De er meget forskellige i streg og stemning.

Mød manden, der måske lærer at flyve af en flok farverige fugle, flodhesten, der er så ked af sin numse, pingvinen, der fryser og Matthew, som er bange for, at far ikke kan hente ham fra børnehave, hvis hans grønne bil bryder sammen. Og så er der de fem underlige venner, som får besøg af en helt vidunderlig fyr, drengen Gaston, som har en fugl på hovedet, den hovmodige løve og fuglen, der sluger en stjerne. Oven i hatten får I en smuk genfortolkning af H.C. Andersens Tommelise. Helt forunderligt!

Filmene er nomineret til BUSTERS BØRNEPRIS 2020.

VISNINGER:

Søn, 27/9 kl. 09:30 – Palads 
Billetpris: 50 kr.
» KØB BILLETTER «

Søn, 4/10 kl. 11:15 – Cinemateket – særvisning med oplæsning fra bogen “Allerbedste Molly”
Billetpris: 17 kr.
» KØB BILLETTER «

Særvisning 4.10
Med skuespiller Christine Wolff Ørnsbo & illustrator Signe Kjær

Christine Wolff Ørnsbo
Signe Kjær

Kom med til en hyggelig formiddag når skuespiller Christine Wolff Ørnsbo læser højt af den helt nye bogserie “Allerbedste Molly”.

Efterfølgende vil bogens illustrator Signe Kjær tegne med publikum og vise hvordan man tegner en karakter som Molly, så de kan lave deres egne illustrationer.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Gyldendal.

Sprog / dubbing / undertekster: Med dansk tale

Land(e): Frankrig

Mere end film:

BUSTER er meget mere end film. Sammen med hver filmvisning er der et live-arrangement på cirka 20 minutter, som passer præcis til jer. I 2020 bruger BUSTER kroppen i biografen. Sangskriveren Jan Rørdam, manden bag musikken til “Bamses Billedbog”, har skrevet en helt ny sang til BUSTER om biografens magi, og vi danser og bevæger os til musikken i en sjov koreografi mellem stolerækkerne. Vi lover jer en ganske særlig BUSTERs live oplevelse, lige inden filmvisningen begynder.