Dato, tidspunkt & sted

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Bjørnejagten (med dansk tale)

Instruktør: Joanna Harrison, Robin Snow
Original titel: We’re Going on a Bear Hunt, 2016
Varighed: 28. min. + 15 min. Mere end Film i biografen

Denne film vises sammen med to andre Animationsfilm. “En los i byen” og “Da tigeren kom til te”.

Denne britiske animationsfilm bliver man helt glad i låget af. Filmen er baseret på børnebogsforfatteren Michael Roses klassiker af samme navn og handler om en søskendeflok på fem: Rosie, Teddy, Katie, Max og Stanley og deres hund Rufus.

Børnene er alene hjemme og inspireret af 9-årige Rosie, beslutter de sig for at gå på bjørnejagt i landskabet omkring deres hus, på landet i England. Under jagten på bjørnen bevæger de fem sig over engen og floden, gennem mudder og ind i den mørke skov. De oplever en drabelig snestorm og ender ved havet, hvor de opdager en grotte. Kunne der alligevel bo en bjørn her?

Filmen er hånd-animeret og fuld af små sproglige finesser og et smukt ekstra lag om savnet af en bedstefar, som vil røre de ældre børn. George Ezra har skrevet sangen “Me and You” specielt til filmen.

Klassetrin:
Børnehave, Indskoling, Mellemtrin

Fag: Billedkunst, Dansk, Engelsk, IT og medier

Sprog / dubbing / undertekster: Med dansk tale

Land(e): England

Tips til lærerne:

Til denne film får I hele 3 undervisningsforløb med i pakken! Eventyr, Engelsk og Medier:Dubbing. Eleverne kan lære at tale om film, filmsmag og filmgenre på engelsk – både generelt og specifikt om denne film. I dansk kan I dykke ned i eventyrets elementer, som I kan bygge ovenpå med en snak om savn og familie, eller I kan kaste jer ud i et hands-on forløb i dubbing processer, i IT og medier, ved selv at prøve at dubbe film.

Mere end film:

BUSTER er meget mere end film. Sammen med hver filmvisning er der et live-arrangement på cirka 15 minutter, som passer præcis til jer. I 2020 bruger BUSTER kroppen i biografen. Sangskriveren Jan Rørdam, manden bag musikken til “Bamses Billedbog”, har skrevet en helt ny sang til BUSTER om biografens magi, og vi danser og bevæger os til musikken i en sjov koreografi mellem stolerækkerne. Vi lover jer en ganske særlig BUSTERs live oplevelse, lige inden filmvisningen begynder.

Undervisningsmateriale:

Her kan du se en video om vores undervisningsmateriale til filmpakken om EVENTYR, ENGELSK og DUBBING.

Når du køber billetter til filmen, modtager du automatisk undervisningsmaterialet, lærervejledning og adgang til alle undervisningsvideoerne på din ordrebekræftelse.Når du køber billetter til filmen, modtager du automatisk undervisningsmaterialet og adgang til alle undervisningsvideoerne på din ordrebekræftelse.