Bishwa – den blinde spøgelsesjæger

Instruktør: Anuj Tyagi,
År: 2021
Varighed: 96 min.

Tags

11 årige Bishwa er træt af at være blind. Hans far overbeskytter ham og gør alt for at guderne skal give ham synet tilbage, men Biswa er både frygtløs, stædig og modig. En aften får han nok af sin fars pylren og sværger, at han vil vinde det årlige skoleløb, men så dukker et spørgelse op i landsbyen, og Biswa og hans sjove familie må på spøgelsesjagt i denne sjove og spændende film, af den indiske instruktør Anuj Tyagi med masser af drama, musik og dans.

EVENT: BUSTER er meget mere end film. Sammen med hver filmvisning er der et live-arrangement på cirka 15 minutter, som passer præcis til jer. På BUSTER ser vi det som en af vores fornemste opgaver at introducere børne- og ungdoms publikummet til biograf rummets magi, men også til viden om det filmhistoriske rum og at give dem erfaringer med store kulturoplevelser i det fællesskab, som en filmvisning i biografen er. Vi lover jer en ganske særlig BUSTERs live oplevelse, lige inden filmvisningen begynder.

Dato:

6. oktober

Tidspunkt:

10:00 - 11:51

Sted / biograf

Grand Teatret
Mikkel Bryggers Gade 8
København K, 1460 Danmark

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billet: Bishwa - Den blinde spøgelsesjæger (06/10/21)
DKK 17,00
71 ledige billetter

Andre visninger

29/09/2021 - 09:30

27/09/2021 - 10:00

01/10/2021 - 10:00

04/10/2021 - 10:30

Klassetrin:
Mellemtrin, Udskoling

Fag: dansk

Sprog: Hindi
Med engelske undertekster

Land(e): Indien

Tema

Når du køber billetter til den her film, får du også undervisningsmateriale. Læs mere herunder.

TIPS TIL LÆRERNE:
Med BUSTERs materiale kan eleverne undersøge livet i en familie med udgangspunkt i film.

UNDERVISNINGSMATERIALE:
Buster er vild med familier i alle mulige former, farver og størrelser. Vi har samlet en række film, der på den ene eller den anden måde tager udgangspunkt i familielivet. Filmene er en en oplagt mulighed for at analysere film, hvor familien er omdrejningspunktet. Hvilke spændende fortællinger kommer der ud af det? Og hvad er filmenes budskaber om familien faktisk? Måske lærer eleverne noget nyt om, hvordan andre familier kan se ud og leve deres liv, og får tænkt over, hvilke familieformer vi er vante og uvante med at støde på i film og tv, og hvad det gør ved vores forestillinger om det gode familieliv og de bånd familiemedlemmer har til hinanden.

Her kan du se en video om vores undervisningsmateriale til filmpakken FAMILIE.

Når du køber billetter til filmen, modtager du automatisk undervisningsmaterialet, lærervejledning og adgang til alle undervisningsvideoerne på din ordrebekræftelse.

Lignende film