Bishwa – den blinde spøgelsesjæger

Instruktør: Anuj Tyagi
År: 2021
Varighed: 96 min.

Tags

Bishwa er en indisk feel good-film om den blinde spøgelsesjæger Bishwa og hans familie. Den er fyldt med musik og dans i ægte Bollywood-stil. Filmen handler om 11-årige Bishwa, der er træt af at være blind og lige så træt af sin overbeskyttende far. En dag dukker et spøgelse pludselig op i landsbyen. Bishwa må, sammen med hele sin sjove familie, drage på en spændende spøgelsesjagt, hvor Bishwa beviser, at han sagtens kan jage spøgelser.

Date:

29. September 2021

Time:

9:30 - 11:21

Venue

Nordisk Film Biografer Falkoner
Sylows Alle
Frederiksberg, 2000 Danmark

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Andre visninger

03/10/2021 - 12:00

09/10/2021 - 18:00

27/09/2021 - 10:00

01/10/2021 - 10:00

06/10/2021 - 10:00

Klassetrin:
Mellemtrin, Udskoling

Fag: dansk

Sprog: Med dansk tale

Land(e): Indien

Tema

Når du køber billetter til den her film, får du også undervisningsmateriale. Læs mere herunder.

TIPS TIL LÆRERNE:
Med BUSTERs materiale kan eleverne undersøge livet i en familie med udgangspunkt i film.

UNDERVISNINGSMATERIALE:
Buster er vild med familier i alle mulige former, farver og størrelser. Vi har samlet en række film, der på den ene eller den anden måde tager udgangspunkt i familielivet. Filmene er en en oplagt mulighed for at analysere film, hvor familien er omdrejningspunktet. Hvilke spændende fortællinger kommer der ud af det? Og hvad er filmenes budskaber om familien faktisk? Måske lærer eleverne noget nyt om, hvordan andre familier kan se ud og leve deres liv, og får tænkt over, hvilke familieformer vi er vante og uvante med at støde på i film og tv, og hvad det gør ved vores forestillinger om det gode familieliv og de bånd familiemedlemmer har til hinanden.

Her kan du se en video om vores undervisningsmateriale til filmpakken FAMILIE.

Når du køber billetter til filmen, modtager du automatisk undervisningsmaterialet, lærervejledning og adgang til alle undervisningsvideoerne på din ordrebekræftelse.