Bidt, Brændt, Inficeret + Beavers without Borders

Instruktør: Johannes Pico Geerdsen, Nina Constable
År: 2021, 2020,
Varighed: 77 min.

Tags


Bidt, Brændt, Inficeret / Instr. Johannes Pico / Danmark / 2020 / 45 min

Sebastian Klein kaster sig ud i frontforskning for åben skærm. For hvad sker der når man lader sig bide, brænde og stikke af dyr fra vores danske vilde natur? Det er i naturformidlingens navn at Sebastian lader sig bide, brænde og stikke for at finde ud af om naturen er farlig eller vores frygt er større end den reelle fare.

Beavers Without Borders / Instr. Nina Constable / Storbritannien / 2020 / 17 min
Bæveren er, udover at være et stort, pelset og nuttet dyr, også en nøgleart (dyreart), som spiller en unik og helt afgørende rolle for balancen i et af naturens økosystemer. I filmen oplever vi på tætteste hold, hvordan bæverne kan genskabe ødelagte økosystemer. Vi får ydermere indblik i hvordan aktivister arbejder med de sjove og stærke dyr. Det er en sjov og underholdende film om klima, biodiversitet og glæden ved at gøre en forskel.

EVENT: BUSTER er meget mere end film. Sammen med hver filmvisning er der et live-arrangement på cirka 15 minutter, som passer præcis til jer. På BUSTER ser vi det som en af vores fornemste opgaver at introducere børne- og ungdoms publikummet til biograf rummets magi, men også til viden om det filmhistoriske rum og at give dem erfaringer med store kulturoplevelser i det fællesskab, som en filmvisning i biografen er. Vi lover jer en ganske særlig BUSTERs live oplevelse, lige inden filmvisningen begynder.

Date:

5. October 2021

Time:

10:00 - 11:17

Venue

Empire Bio
Guldbergsgade 29F
København N, 2200 Danmark

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Andre visninger

29/09/2021 - 10:30

Tema

Når du køber billetter til den her film, får du også undervisningsmateriale. Læs mere herunder.

TIPS TIL LÆRERNE
Med BUSTERs undervisningsmateriale kan eleverne lære om natur, biodiversitet, klimaforandring og bæredygtighed med udgangspunkt i filmene.


UNDERVISNINGSMATERIALE
Her finder I en række stærke og meget aktuelle film, som på vidt forskellige måder viser os, hvor vigtigt det er at værne om klodens mangfoldighed af planter og dyr. Vi kommer rundt på kloden i vild natur, vi ser eksempler på, hvor galt det kan gå, når mennesket blander sig i naturens skrøbelige økosystemer, og vi møder ildsjæle der kæmper på naturens side. I vil støde på nogle af de svære dilemmaer og få mulighed for at udfolde dem i det tilknyttede undervisningsmateriale, hvor der for de yngste også vil være mulighed for selv at tage forskerhatten på og arbejde med videnskabelige undersøgelser og kreativ formidling af menneske og natur.


Når du køber billetter til filmen, modtager du automatisk undervisningsmaterialet, lærervejledning og adgang til alle undervisningsvideoerne på din ordrebekræftelse.