Dato, tidspunkt & sted

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Bertil og Bæltetasken

Instruktør: Esben Tønnesen
Original titel: Bertil og Bæltetasken, 2020
Varighed: 35 min. (3 episoder) + 15 min. Mere end Film i biografen

Dette er en eksklusiv SNIG Premiere fra NORDISK FILM og OIII!

Bertil er en helt almindelig dreng på 10 år. Inden hans morfar kom på plejehjem, arvede Bertil hans gamle bæltetaske, som ifølge bedstefaren er ‘maaagisk’. Historien om den flabede bæltetaske (spillet af Christian Fuhlendorff), som både tryller, kaster op, ryger smøger og elsker øl, er en festlig, velskrevet og totalt politisk ukorrekt historie om at være en 10 årig dreng i 2020.

Bertil spilles af talentet Sofus Mikkelsen og serien er instrueret af Esben Tønnesen. Bertil og Bæltetasken er intet mindre end en comedy-serie for børn.

Manusforfatter og idé: Søren Felbo efter idé af Magnus Millang

Dette er en eksklusiv SNIG Premiere!

Klassetrin:
Børnehave, Indskoling, Mellemtrin

Fag: Dansk

Sprog / dubbing / undertekster: Dansk

Land(e): Danmark

Tips til lærerne:

Tips til lærerne: Bertil og bæltetasken er et godt bud på, hvordan et eventyr ser ud anno 2020 og med skolen som setting. Brug BUSTERs eventyrmateriale til et forløb om fortællestruktur, karakter og fantasi.

Mere end film:

BUSTER er meget mere end film. Sammen med hver filmvisning er der et live-arrangement på cirka 15 minutter, som passer præcis til jer. I 2020 bruger BUSTER kroppen i biografen. Sangskriveren Jan Rørdam, manden bag musikken til “Bamses Billedbog”, har skrevet en helt ny sang til BUSTER om biografens magi, og vi danser og bevæger os til musikken i en sjov koreografi mellem stolerækkerne. Vi lover jer en ganske særlig BUSTERs live oplevelse, lige inden filmvisningen begynder.

Undervisningsmateriale:

Her kan du se en video om vores undervisningsmateriale til filmpakken om EVENTYR.

Når du køber billetter til filmen, modtager du automatisk undervisningsmaterialet, lærervejledning og adgang til alle undervisningsvideoerne på din ordrebekræftelse.