Dato, tidspunkt & sted

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Monstermaling + Murrens nat

Instruktør: Majbritt Winther Findinge + Steve Box
Original titel: Monstermaling + Murrens nat, 2019 + 2020
Varighed: 23 min. + 12 min. + 15 min. Mere end Film i biografen

SNIGPREMIERE FRA NORDISK FILM og OIII

MONSTERMALING:
Monstermaling er en serie inspirerende og flot fotograferede film om ansigtsmaling, teknikker og ideer. Filmene viser, hvordan man kan forvandle sig fra et ganske almindeligt barn på 7, 9 og 10 år og til en smuk havfrue, en iskold alien eller en farlig Zombie.

BUSTER viser tre af filmene og i kan opleve Elias på 9 år, der er sikker på , at der er liv i verdensrummet og selv bliver forvandlet til et skummelt rumvæsen. 10 årige Liva drømmer om at blive forvandlet til en havfrue, havets mest magiske skabning, og Elliot på 7 elsker spænding og uhyggelige ting, og han forvandles til en Uhyggelig zombie.
Foto(s): Nordisk Film

Afspil trailer MONSTERMALING

MURRENS NAT:
Mumitrolden er alene hjemme med sine venner Sniff og Mumrik. Han synes det er lidt uhyggeligt, at hans forældre ikke er hjemme, når det bliver mørkt, men vennerne forsikrer ham at der ikke findes monstre i Mumidalen, og at det eneste man skal være bange for er frygten selv. Og så Murren, som er et mystisk væsen der fryser alt når den går forbi. Nu kan du næsten gætte hvem der dukker op i Mumidalen? Gyset i den her episode om Mumitrolden varer i 1 minut og 37 sekunder, så i kan holde hinanden i hånden og holde vejret så længe. Og Mumitroldens gode ven Mumrik har styr på det hele – hele tiden.

Filmen er dubbet til DANSK

Afspil trailer ALENE HJEMME

Klassetrin:
Børnehave, Indskoling

Fag: Billedkunst, Dansk, Historie, IT og medier

Sprog / dubbing / undertekster: Dansk
Med dansk tale

Land(e): Danmark

Tips til lærerne:

Mere end film:

BUSTER er meget mere end film. Sammen med hver filmvisning er der et live-arrangement på cirka 15 minutter, som passer præcis til jer. I 2020 bruger BUSTER kroppen i biografen. Sangskriveren Jan Rørdam, manden bag musikken til “Bamses Billedbog”, har skrevet en helt ny sang til BUSTER om biografens magi, og vi danser og bevæger os til musikken i en sjov koreografi mellem stolerækkerne. Vi lover jer en ganske særlig BUSTERs live oplevelse, lige inden filmvisningen begynder.

Undervisningsmateriale:

Her kan du se en video om vores undervisningsmateriale til filmpakken om HORROR FOR BEGYNDERE.

Når du køber billetter til filmen, modtager du automatisk undervisningsmaterialet, lærervejledning og adgang til alle undervisningsvideoerne på din ordrebekræftelse.