Mærk forkælelsen onsdag d. 2. september, når vi serverer kaffe og kage og smagsprøver på årets program!

Alle lærere, lærerstuderende og pædagoger er nu velkommen til at melde sig til BUSTERs Inspirationsdag 2. september kl. 16.00 – 18.30 i GRAND TEATERET.  (først – til – mølle- princippet)

Udover en gennemgang af skoleprogrammets film og arrangementer, viser vi den smukke film ‘Tysktime’, der er filmatiseringen af Siegfried Lenz’s roman af samme navn, og handler om nazismens konsekvenser for en familie og et lokalmiljø i Tyskland under 2. verdenskrig.

Det foregår alt sammen i Grand Teatret 2. september kl. 16:00 – 18:30 – og er helt og aldeles gratis for lærere, lærerstuderende & pædagoger!

Tilmeld dig INSPIRATIONSDAGEN 2. september

INSPIRATIONSDAGEN er en tilbagevende begivenhed på BUSTER Filmfestival og tilbydes altid først til BUSTERs Ambassadører.

BUSTER Ambassadører er et netværk af lærere, lærerstuderende og pædagoger, der er særligt interesseret i film og medier til børn og unge i deres undervisning. Som BUSTER Ambassadør formidler du BUSTERs filmprogram til dine kollegaer, og har mulighed for at bidrage på forskellige måder til udviklingen af festivalen.

Læs mere om at være BUSTER Ambassadør og og tilmeld dig nyhedsbrev og netværket