VELKOMMEN TIL BUSTERS WORKSHOPS 2020

Samlet set består BUSTER Filmfestivals WORKSHOP program i 2020 af over 50 Workshops til indskoling, mellemtrin og udskoling, samt familier i København, Frederiksberg, Vanløse og Valby. 

Vores Workshops dækker Fælles Mål  i fagene Dansk, Historie, engelsk, Medier, IT, Håndværk og design  og Billedkunst. 

Workshops lanceres løbende.

Vi tilbyder 4 forskellige skole workshops:

ANIMER HISTORIEN på Frederiksberg og Amar 

DUBBING FOR BEGYNDERE i Vanløse og Valby

FRA BOG TIL FILM i FilmX i København K

BYG EN PØLSE TIL HUNDEN IB  i København K

47 skoleklasser eller 1.175 børn og unge kommer under festivalen til at arbejde hands-on med oversættelse af filmmanuskripter, filmteknik, filmiske begreber, historiefortælling, animation, slægtshistorie, litteratur og voice-acting. 

På BUSTER har vi allieret os med dygtige undervisere, illustratorer, animatorer og dubbing-instruktører i udviklingen og afviklingen af workshopforløbene. Vores ambition er, at aktivere børns læring gennem stærke fortællinger og visuelle udtryk i filmens verden. 

På BUSTER er filmen en kollektiv oplevelse, som kan danne grundlag for vigtige kollektive samtaler i og uden for klassens rum. I vores workshops arbejder vi målrettet med elevernes egen fremstilling. 

I hjertet af BUSTERs læringsmaterialer er en induktiv metode – eleverne skal ‘lære gennem deres erfaringer med at lave’. BUSTERs læringsmaterialer er procesorienterede  og fyldt med benspænd, skriveordrer, lege og andre didaktiske greb, som sikrer en struktureret ramme til fri udfoldelse.   

I årets workshops tilbyder vi i arbejdet med ANIMER HISTORIEN udlån af klassesæt af den grafiske roman LILLEPIGEN FRA LOLLAND af Line Malling Schmidt via forlaget Vild Maskine og bruger vores særlige animationskufferter til animations-forløbene.  

I workshoppen DUBBING FOR BEGYNDERE samarbejder vi med Animationsuddannelsen på Viborg Animationsskole ifb med udlån af kortfilmen FLAP CRASHERS instrueret af John Mallett og med musiker og dubbing ekspert Bossy Bo om undervisningsmaterialet. 

I workshoppen FRA BOG TIL FILM har vi allieret os med de dygtige undervisere  i FilmX  – og i workshoppen  BYG EN PØLSE TIL HUNDEN IB bygger vi pølser af stof til Hunden Ibs slagterbutik med tekstildesigner Lone Friis.  

PRIS

Normalprisen for en workshop er 1.000 kroner. Men grundet den ekstraordinære situation med covid-19, har vi besluttet at give workshoppene gratis til de lokale skoler.

De øvrige omkostninger er dækket af donationer og bevillinger fra Frederiksberg kommune, Frederiksberg Fonden, Nordea Fonden, samt Københavns Kommunes lokaludvalg; Valby Lokaludvalg, Vanløse Lokaludvalg. Tak til alle.

Deltagelse i en Familieworkshop koster 40 kr. Pr. familiebillet – og gælder for 2-4 personer. Oplys om antal voksne og børn ved køb.
Workshops til familier lanceres medio august.

Deltagelse i en Familieevent koster 100 kr. pr. familiebillet. Lanceres medio august.

Vi glæder os meget til at se jer allesammen.