BUSTER invitere til weekendarrangementer med film og sjov leg for familier på Amager med børn i alderen 3-12 ÅR. Her kan hele familien se film med ‘De sultne bjørne’ og lege i bjørnenes køkken i Børnekulturhus Amar.

Musik i biffen: BUSTERs børnerockband til open air filmvisning
BUSTERs børnerockband åbner en aften i musikken tegn med en 20 minutters koncert med talentfulde børn fra Brønshøj og Husum og musiklærer Kevin Lynggaard Dyrholm. Bagefter ser vi den indiske feel good-film ‘Bishwa’, der også er fyldt med musik og dans i ægte Bollywood-stil. Filmen handler 11-årige Bishwa, der er træt af at være blind og lige så træt af sin overbeskyttende far. En dag dukker et spøgelse pludselig op i landsbyen og hele den sjove familie må drage på spøgelsesjagt – og Bishwa beviser, at han sagtens kan jage spøgelser. Koncert og filmvisning finder sted på Musiktorvet, pladsen foran Amager Kulturpunkt på Øresundsvej 6. Pladsen bliver både brugt til fri leg, afslapning, skøre kreative indfald samt forskellige planlagte kulturelle events og koncerter.

Filmvisning og cowboy-mysterie på Musiktorvet på Amager
Hvor er Johnny Lasso blevet af? Inden filmvisningen inviteres publikum med på eventyr på Musiktorvet på Amager med ‘Mysteriet om Johnny Lasso’, der er en interaktiv filmoplevelse, hvor I ved hjælp af cowboyhatte, kaktusser og hestesko-kast skal løse et vaskeægte western-mysterie! Herefter viser vi den spændende animationsfilm om livet som nybygger i 1800-tallets USA: ‘Calamity Jane – Vestens vilde datter’. 12-årige Martha Jane og hendes familie rejser med en konvoj gennem det vilde vesten, hvor Martha må trodse både pumaer, slanger, tyveknægte og falske beskyldninger i jagten på et bedre liv. En ambitiøs film fra det danske animationsstudie Nørlum, som er svær at slippe igen.

Leg med de sultne bjørne og se film
Kom og tag del i fællesskabet for familier med børn i alderen 3-8 år, når BUSTER viser film og leger i de sultne bjørnes hus i Børnekulturhus Amar. Her kan hele familien se de nyeste film om Ned og Mishka og lege i bjørnenes køkken og hus, som er bygget af Amarkanske børn specielt til lejligheden, Filmvisning og leg.