Branche

BUSTERs Børnemediekonference og Branchedage finder sted hvert år i oktober. Målet er at fremme samarbejde og vidensdeling blandt film- og medieprofessionelle. BUSTER ønsker at medvirke til at inspirere den nordiske film- og mediebranche ved at sætte fokus på de seneste trends, den nyeste viden og bedste hands-on cases, der tegner fremtiden for børne medieindustrien.

Vi er her for at tjene industrien og hjælpe skabere og professionelle med at finde hinanden, lære af den akademiske verden, blive inspireret og skabe sammen. Vores mission er at være en dynamisk platform for børnemedie- og filmindustrien, hvor storytelling og forretning mødes. Vi stræber efter at skabe et levende miljø, der tilbyder uvurderlige netværksmuligheder og at facilitere meningsfulde partnerskaber, der går ud over grænserne og inspirerer til innovativt samarbejde.

Branchedagene består af Børnemediekonferencen, NoJSe Tænketanken og forskellige netværksaktiviteter.

Børnemediekonference

Hvert år inviterer vi til konference med talks, oplæg og præsentationer fra eksperter og branchefolk, der zoomer ind på fremtidens film- og medieindhold til børn og unge.

Læs mere

Samarbejde med BUSTER

BUSTER filmfestival samarbejder med en lang række forskellige kommercielle og non-profit partnere. Hvis du vil høre mere om mulighederne på festivalen, kan du skrive til info@buster.dk.

Se tidligere partnere her

NoJSe netværket

Sammen med fire andre nordiske børnefilmfestivaler arbejder BUSTER for at styrke udbredelsen af de allerbedste nordiske børne og ungdomsfilm.

Læs mere

Log ind

Opret bruger

Opret en gratis profil for at få adgang til at købe billetter til skoleprogrammet, samt have mulighed for at kunne lave dine egen udvælgelse af favoritfilm.