BUSTER for børnehaver

Børnehavebørn kan opleve en masse spændende, nye kvalitetsfilm på årets BUSTER, der også byder på en lang række sjove events med leg, dans og fællessang.

For første gang nogensinde viser vi film for børnehavebørn på vores helt nye festivalplads på Amager Fælled til BUSTER I NATUREN Her kan i se film, hygge og lege magiske grønne omgivelser. Se programmet for BUSTER I NATUREN her. 

BUSTER har også gratis børnehavevisninger i Cinemateket, her har vi indrettet et helt særligt legeområde, hvor I kan udforske Hunden Ibs slagterbutik eller lege i Hr. Papirs bilkø.

BUSTERs Børnehaveprogram

09:00

KORTFILMPAKKE: Sjov i naturen

Med BUSTER introduktion

Kortfilmpakke

Mere end film

På BUSTER gør vi en dyd ud af at være til stede med jer i biografen. Til denne film er der tilknyttet et live-element - f.eks. en velkomstdans, et oplæg eller en god snak med BUSTERs værter. Vi løfter sløret for vores eventprogram her på siden i september. Eventet er inkluderet i arrangementstiden.

Har du prøvet at lege i naturen en hel dag? En hel nat? I regnvejr? I måneskin? Har du vovet dig ud på opdagelse i naboens have og mødt en sjov hund? Et lille væsen af ler? En kanariefugl, der er stukket af hjemmefra? Vi har samlet fire ...

09:30 - 10:40Cinemateket

FIlmanbefalinger til Børnhaver

Verdens bedste fødselsdag

Verdens bedste fødselsdag

Michael Ekblad / Tyskland, Holland & Sverige

Historier fra fuglehuset

Historier fra fuglehuset

Célia Rivière / Frankrig

Skriv dig op til BUSTERs nyhedsbrev til børnehaver og få inspiration og anbefalinger direkte i indbakken.

Tilmeld nyhedsbrev til børnehaver

Log ind

Opret bruger

Opret en gratis profil for at få adgang til at købe billetter til skoleprogrammet, samt have mulighed for at kunne lave dine egen udvælgelse af favoritfilm.