BUSTER logo
17 Girls

17 Girls

Denne film / event ligger i vores arkiv
og var del af festivalen i 2012.

Instr.: Delphine Coulin, Muriel Coulin | I alt 90 min

Baseret på en sand og opsigtsvækkende historie, hvor en gruppe teenagepiger valgte at blive gravide samtidigt, fortæller '17 Girls' om en helt særlig søstersolidaritet blandt en række piger i Frankrig.

Da den selvsikre 16-årige Camille bekendtgør, at hun er gravid, varer det ikke længe før hendes klassekammerater og veninder beslutter sig for at følge trop. Det lille nordfranske samfund skal pludselig forholde sig til at stå med 17 gravide teenagere, og det er ikke lige nemt for alle at acceptere. Instruktørsøstrene Delphine og Muriel Coulin har lavet en sanselig og solidarisk film om den svære teenagetid, som de er mere interesserede i nysgerrigt at undersøge end at forklare og fordømme.
 

DATO TID PRIS STED
Der er ikke planlagt flere visninger.
Ungdomsfilm
FILM
Combat Girls

Tysk film har flere gange forsøgt at gøre op med landets mørke fortid. Men i 'Combat Girls' er det nutidens nynazistiske bevægelse, der ætser sig vej gennem lærredet.

FILM
Electrick Children

15-årige Rachel bor i et strengt mormon-samfund, der tager afstand fra al form for teknologi. Da pigen opdager et hemmeligt kassettebånd med rocksange på, bliver hun straks betaget af den forbudte musik.

FILM
Fat Kid Rules the World

Det er ikke let at være teenager, især ikke hvis man som Troy er overvægtig, ensom og går rundt med selvmordstanker. Da Troy vil gøre alvor af tankerne, bliver han dog reddet af hjemløse Marcus, der er fuld af vilde ideer.

FILM
Kill Me

15-årige Adele ønsker at begå selvmord, men kan ikke få sig selv til at gøre det. Da hun opdager morderen Timo på flugt, tilbyder hun at hjælpe ham - men kun hvis han lover at slå hende ihjel.

FILM
Night of Silence

Tvangsægteskabet mellem en 13-årig pige og en midaldrende mand er omdrejningspunktet for denne prisvindende tyrkiske film.

FILM
On the Ice

Højt mod nord, I et Alaska-samfund bygget på myter og ritualer, er drengene Qalli og Aivaaq opvokset som brødre.

FILM
Otelo Burning

Frihed, venskab, jalousi og bedrag er de sprængfarlige ingredienser i 'Otelo Burning', der foregår i en lille, socialt belastet sydafrikansk by i 1988, tiden omkring opløsningen af apartheid.

FILM
Punch

Det er ikke let at være Wan-deuk. Hans far er en tidligere kabaretdanser, hvis karriere og liv er gået i hundene, og familien er til grin i kvarteret.

FILM
Ruby Sparks

Calvin udgav sin første succesroman som 19-årig. Men efter ti år kæmper han med skriveblokade, ingen venner (undtagen hunden Scotty) og ingen kæreste, da kvinderne kun er interesseret i den berømte forfatter, han engang var.

FILM
Snackbar

Ali er den godmodige ejer af en grillbar i en af Rotterdams forstæder, hvor de rodløse indvandrerdrenge hænger ud.

FILM
The Crown Jewels

Denne svenske ener vandt Special Mention-prisen i Berlin, og det er ikke svært at se hvorfor. På én gang krimi, magisk realisme og ungdomsdrama med et komisk strejf - 'The Crown Jewels' er en original historie, der nægter at lade sig diktere af genrer.

FILM
The End of Silence

Fransk film viser tænder med dette urovækkende drama, hvor familiens sorte får Jean bogstavelig talt smides ud af sin far og bror, der har fået nok af ham.

FILM
The Foster Boy

Schweiz i 1950'erne, men det kunne lige så godt være 1800-tallet. Den forældreløse dreng Max fjernes fra børnehjemmet for at pukle på en fattig families gård.

FILM
The Giants

Teenagebrødrene Seth og Zak er strandet i deres afdøde bedstefars hus over sommeren og hænger ud med den lokale ligesindede Dany.

FILM
The Orheim Company

Stavanger i 80'erne. Jarle kæmper ikke bare med de sædvanlige teenagekvaler, så som den første kærlighed og identitetsforvirring.

FILM
Verbo

Den unge teenager Sarah føler sig ude af trit med den verden, hun lever i. Hverken skole, venner eller familie forstår hende, og hun søger desperat efter meningen med tilværelsen.


17 Girls

Frankrig, 2011. 90 min.

Fransk tale med engelske undertekster

Instruktør: Delphine Coulin, Muriel Coulin