BUSTER logo

Inspirationsdag

Kom med til inspirationsdag d. 21. august i Grand Teatret, og få gode idéer til, hvordan film og events på årets BUSTER Filmfestival kan bruges i undervisningen.

Hvor og hvornår:
Onsdag d. 21. August kl. 16.00-18.30 i Grand Teatret, Mikkel Bryggers Gade 8, 1460 København K.

Tilmeld dig inspirationsdagen her

Programchef Nikolai Schulz præsenterer festivalprogrammet, introducerer undervisningsmaterialer og viser appetitvækkende klip fra en række af årets film. Få overblik over filmudbuddet, indblik i interessante temaer og inspiration til, hvordan film og events kan indgå i undervisningen.

Derefter viser BUSTER en særlig forpremiere på 'Selv i de bedste hjem' af den franske filminstruktør François Ozon, kendt for bl.a. 'Swimming Pool' (2003) og 'Potiche' (2010). Den midaldrende skolelærer Germain, som selv bærer på bristede forfatterdrømme, får sine sanser vakt af en begavet elevs udpenslede stile om en klassekammerats familieforviklinger - men som skriveprocessen skrider frem, bliver grænsen mellem virkelighed og fantasi stadig mere tåget. Filmen er venligst udlånt af Camera Film.

På inspirationsdagen får du udleveret BUSTERs startpakke med blandt andet festivaltaske og programavis.


Selv i de bedste hjem

Bemærk, at du samtidig tilmelder dig BUSTERs netværk, så du får tilsendt festivalens nyhedsbrev med information om årets program, undervisningsmateriale rettet mod forskellige temaer og særkonkurrencer med mulighed for at vinde billetter til hele klassen.