BUSTER logo

BUSTERs nyhedsbreve

BUSTER udsender løbende informationer om festivalens mange film og aktiviteter. Det ene nyhedsbrev henvender sig til børnefamilier, mens det andet er målrettet lærere og pædagoger.


Se de seneste nyhedsbreve her

 

BUSTERs familie: Til børnefamilier

Melder du dig ind i BUSTERs familie får du nyhedsbreve med information og tilbud, der henvender sig til børnefamilier. Det kan være ændringer i filmprogrammet, nye events, konkurrencer eller andre servicemeddelelser i forbindelse med vores film og events.

Du kan tilmelde dig BUSTERs familie her.
Og der er også mulighed for at afmelde nyhedsbrevene.

BUSTERs skolenetværk: Til lærere og pædagoger

Er du lærer, pædagog eller skolebibliotekar og brænder du for nye og spændende undervisningsmuligheder, så skal du se at blive en del af BUSTERs skolenetværk.

Når du er tilmeldt BUSTERs skolenetværk vil du løbende modtage nyhedsbreve om festivalens filmtilbud og workshops, konkurrencer med muligheden for at vinde billetter til hele klassen samt information om undervisningsmateriale til udvalgte film i årets program. Du vil desuden blive inviteret til BUSTERs inspirationsdag, hvor vi præsenterer årets program og temaer.

Endvidere får du adgang til et elektronisk filmprogram i begyndelsen af august, inden programavisen distribueres ud til alle skoler i Region Hovedstaden.

Du kan tilmelde dig BUSTERs skolenetværk her.
Og der er også mulighed for at afmelde nyhedsbrevene.