BUSTER logo

Billetter

Billetter til BUSTERs filmvisninger, workshops og BUSTERs Medieakademi koster 15 kr. med undtagelse af Børnebiffen, hvor der er gratis entré. Billetter til filmvisninger og events bestilles og afhentes i den biograf, som filmen vises i. Der skal købes billetter til både børn og voksne/elever og lærere. Link til billetsalg kan findes her på siden under den enkelte film eller event.

BUSTER kan ikke udsende fakturaer til skoler, så alle billetter betales kontant eller med kreditkort.

BEMÆRK at bestilte billetter skal hentes senest en uge efter, bestillingen er foretaget. Bestilles billetter under en uge før festivalens start, gælder biografens normale bestillingsbetingelser.

Hvis aktiviteterne foregår uden for biograferne, bestilles billetter på buster.dk. Workshops i FILM-X bestilles telefonisk hos FILM-X.

FIND FILM I PROGRAMMET

Sprog og undertekster

Alle film som er anbefalet fra 13 år + vises på originalsproget med engelske undertekster. Er filmens sprog engelsk, vises filmene fra 13 år + uden undertekster. Ikke danske film til 3-12 år vises med dansk tolkning.

FIND FILM I PROGRAMMET

Aldersgrænser

BUSTER har vejledende aldersanbefalinger til alle film i programmet. Til de film som er i dansk distribution har Medierådet lavet aldersanbefalinger. Se medieraadet.dk.

Aldersanbefalingerne er lavet for at ramme den primære målgruppe bedst muligt. Vi opfordrer til at overholde den nedre aldersanbefaling, vi oplyser her i programmet. Den øvre aldersgrænse er op til jer at vurdere. I kender Jeres elever og børn bedst.

FIND FILM I PROGRAMMET

Infostande

Har du spørgsmål under festivalen, kan du henvende dig i en af vores infostande - nærmer info om disse vil kunne findes her, når vi nærmer os september.