BUSTER logo

Job / frivillig

Vil du være med til at gøre Danmarks største filmfestival for børn og unge endnu bedre, så har vi på BUSTER altid brug for hjælp fra frivillige.
 

Vi forventer, at du som frivillig har lyst til at engagere dig i de arrangementer, vi laver for både børn, unge, skoleklasser og familier. Jo mere tid du kan afse, jo mere ansvar får du - og jo sjovere vil opgaverne være. 3 x 4 arbejdstimer i løbet af festivalen er den tid, du som minimum skal afsætte.

Der er masser af forskellige opgaver, som de frivillige løser under festivalen: Du kan hente internationale gæster i lufthavnen, vise dem rundt i byen, eskortere instruktørerne til visningerne af deres film, bestyre videoteket, bemande infostande, dokumentere festivalen (stillbillede- og videofotografer), assistere marketingafdelingen og hjælpe med alskens praktiske ting i forbindelse med åbningsgallaen, prisuddelingen, events og meget mere.

Tilmeld dig som frivillig her

Som frivillig på BUSTER får du fribilletter alt efter hvor mange vagter, du tager, samt en festival T-shirt og taske. I den udstrækning det er muligt, kan de frivillige deltage i festivalens events.

Hvis du har lyst til at hjælpe til på BUSTER, så tilmeld dig her. Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du nogle spørgsmål så skriv til: frivillig@buster.dk