BUSTER logo

Inspirationsdag

På BUSTERs årlige inspirationsdag kan man få gode idéer til, hvordan film og events på årets filmfestival kan bruges i undervisningen samt en introduktion til UV-materialer, som du kan bruge i klasselokalet. Inspirationsdagen bliver i år afholdt mandag d. 17. august i Grand Teatret.

INSPIRATIONSDAGEN ER UDSOLGT!
 

Dagens program

Programchef Nikolai Schulz præsenterer festivalprogrammet, introducerer UV-materialer og viser appetitvækkende klip fra en række af årets film. Få dermed overblik over filmudbuddet, indblik i interessante temaer og inspiration til, hvordan film og events kan indgå i undervisningen.

Mød Alinea og Carlsen, der er med som BUSTERs partnere og sponsorer. Alinea og Carlsen fortæller sammen om, hvorfor de har valgt at støtte op om BUSTER.

Alinea Carlsen

Forpremiere på den britiske film 'X+Y' om en dreng, der kommer med til OL i matematik. Hovedrolleindehaveren er Asa Butterfield, der er kendt for bl.a. 'Ender's Game' og 'Hugo'.

På dagen får du udleveret BUSTERs startpakke med bl.a. festivaltaske og programavis.

Bemærk, at du samtidig tilmelder dig BUSTERs netværk, så du får tilsendt festivalens nyhedsbrev med information om årets program, undervisningsmateriale rettet mod forskellige temaer og særkonkurrencer med mulighed for at vinde billetter til hele klassen.

X+Y

Forpremierefilmen 'X+Y' er en britisk film om den socialt akavede Nathan, der er rigtig god til matematik, men knap så god til venner. Da han bliver udtaget til det matematiske OL, ændrer hans verden sig i takt med en spirende selvtillid og nye venskaber. Filmen er inspireret af virkelige hændelser og har Asa Butterfield, der også var med i 'Ender's Game', i hovedrollen som matematikgeniet Nathan.

X+Y, England 2015, Morgan Matthews, 111 min.