BUSTER logo

Workshops

På BUSTER kan du selv prøve kræfter med at lave en animationsfilm, lyd til film, dokumentar - eller hvad med en Motion Comic? Se de mange hundrede film, som børn og unge lavede i løbet af 2013 i vores YouTube-kanal her.
 

Workshops på festivalen

Siden festivalens start i 2000 har vi hvert år udbudt et særligt workshopprogram som supplement til festivalens store biografrepetoire. Det gør vi, fordi det er en sjov og anderledes oplevelse at få mulighed for selv at skabe et medieprodukt.

I løbet af den 17 dage lange festival i september tilbyder vi et stort, spændende og unikt workshop-program. I hverdagene henvender vores forløb sig til skoleklasser og lærere/pædagoger, mens vi i weekenderne tilrettelægger workshopaktiviteter for familierne.Workshops i Den Regionale Kulturaftale KMØ

I januar 2012 indgik BUSTERs Medieakademi en flerårig aftale med Den Regionale Kulturaftale KulturMetropolØresund (KMØ) om at levere workshops til KMØs projekt 'Kreative Børn'. Dansehallerne er den anden leverandør af workshops i kulturaftalen.

Målet med projektet er at styrke børnekulturen ved at fremme børns kreative, innovative og sociale kompetencer gennem kunst, kultur og bevægelse. Kulturelle oplevelser inspirerer og pirrer forestillingsevne, fantasi og lyst til at skabe og udfolde sig, og for at sikre at alle børn møder forskellige kunstarter i deres opvækst er skolen en naturlig kanal og en oplagt platform for fagudveksling. Læs mere om 'Kreative børn' her.

Der afholdes op til 90 skoleworkshops og 5 lærerkurser i efteråret 2014. Det er kun skoler i de 11 kommuner, der er en del af 'Kreative Børn', som har mulighed for at få en gratis workshop. Workshops udbydes og fordeles via de enkelte kommuners kulturkonsulenter. De 11 kommuner er: Helsingør, Køge, Frederikssund, Allerød, Halsnæs, Albertslund, Gladsaxe, Greve, Herlev, Ishøj og Stevns.